19 December 2011

SALE Part 4

SALE Part 4 =D

HARGA PAKEJ : SOLD OUT!!
FREE POSTAGE!!!


Bayaran dalam masa 24jam

 Gambar di atas hanyalah sebahagian daripada item yang ada

KANDUNGAN PAKEJ :
1. Pin Melur Crochet 25pcs : RM1.80/pc = RM45
2. Pin Bunga Layer 25pcs : RM1.80/pc = RM45
3. 1 Set Jimat Klip Reben & Bunga 24pcs : RM1.80/pc = RM36
TOTAL = RM126



10 December 2011

SALE Part 3

SALE Part 3 =D

HARGA PAKEJ : SOLD OUT!!!
FREE POSTAGE!!!


Bayaran dalam masa 24jam

Gambar di atas hanyalah sebahagian daripada item yang ada

KANDUNGAN PAKEJ :
1. Pin Bunga Montel 40pcs : RM1.50/pc = RM60
2. Reben Versi Polkadot 10pcs : RM2/pc = RM20
3. Crochet Flower 20pcs : RM2/pc = RM40

07 December 2011

SALE Part 2



SALE lagiiiiii... =D
HARGA PAKEJ : SOLD OUT!!
FREE POSTAGE!!!

Bayaran dalam masa 24jam.

Gambar di atas hanyalah sebahagian daripada item yang ada.

KANDUNGAN PAKEJ :
1. Headband Button 3pcs : RM2/pc = RM6
2. Klip Reben 12pcs : RM1/pc = RM12
3. Klip Bunga 12pcs : RM1.20/pc = RM14.40
4. Pin Reben 75pcs : 60sen/pc = RM45
5. Pin Bunga 25pcs : RM1.20/pc = RM30


03 December 2011

SALE



SALE sempena hujung tahun ataupun Y.E.S.

Saya dah mix kan items seperti gambar di bawah ni.
 Pakej terhad. Siapa cepat dia dapat ya! ;)

HARGA PAKEJ : SOLD OUT!

FREE POSTAGE!!!

Bayaran dalam masa 24 jam.


Gambar di atas hanyalah sebahagian daripada item yang ada.



24 November 2011

Terbaru dari Inspire Design

Assalamualaikum semua.

Dua minggu ni memang takda update apa-apa padahal banyak produk baru nak dikeluarkan. 
Alang-alang dah nak akhir tahun ni, tunggu tahun depan jela kuarkan. huhuhu.

Menjelang hujung tahun ni, saya akan update stok-stok yang ada je dulu dan maklumat terkini yang anda perlu tahu ialah kami tidak lagi menjual secara runcit. 

Kami hanya berurusniaga untuk jualan borong sahaja selepas ini.
Walaubagaimanapun, ada beberapa item yang kami masih teruskan dengan jualan runcit iaitu headband dan akan di kemaskini kemudian.

Harap jelas ya. ;)
Terima kasih.

p/s : Jangan lupa nantikan SALE dari kami. Best punya macam sale yang dulu-dulu. ^___^

06 November 2011

Salam Aidiladha


Salam Aidiladha buat semua pengunjung dan pelanggan Inspire Design.
Di kesempatan ini juga, saya mohon ribuan kemaafaan atas segala salah silap selama saya berurusan dengan anda. Kekangan masa buat saya agak kelam-kabut untuk menguruskan semuanya.

Kepada pelanggan Inspire Design yang telah membuat pembayaran sebelum hari khamis, 3hb November 2011. Order anda telah saya pos pada petang Khamis, 3hb November 2011.
Sekiranya tiada masalah, anda akan terima barang pada hari Jumaat kelmarin tetapi jika tidak, anda akan terima barang selepas cuti Hari Raya Aidiladha atas sebab barang anda kami pos selepas waktu penutupan penghantaran pos laju. Harap maaf atas kekangan ini.

Kami akan bercuti sehingga 9 November 2011 (Rabu).
Segala urusniaga akan disambung semula selepas bercuti.

SALAM AIDILADHA 

31 October 2011

Rafflesia Felt Flower

Dibuka untuk belian borong sahaja.

Kali ni, insyaAllah tiada lagi masalah Rafflesia Felt Flower ni tercabut klip atau terbukak.
Kami dah perbaiki kelemahan sebelum ni. =)
Tapi kalau untuk pin, insyaAllah memang takkan tercabut.

Minima 50pcs sahaja untuk belian borong. Boleh campur klip dan pin.
(Harga promosi sedang berlangsung dan akan tamat pada satu masa yang akan diberitahu)


saiz : diameter lebih kurang 7.5cm



 

13 October 2011

Baby Ribbon Clip #5

Harga borong : 
(tidak termasuk kos pos)

Sepapan = RM7
RM0.70sen / pc

Minima 5 papan sahaja.
1 papan = 10pcs
5 papan = 50pcs

Ukuran : 2cm x 4cm



08 October 2011

Pin Daisy #2

Dibuka untuk belian borong sahaja.


Minima borong 50pcs sahaja.
 Emel saya untuk harga borong.




Buffered Earning ke-11



tqqqqqqqqqqqqqqq ^_________^

25 September 2011

Buffered Earning ke-9 dan ke-10


tq nuffnang ;)
bosan je kan tgk asyik update BE jek.. =P
pasal saya tak selalu update blog ni, jadi nak tambah2 jumlah post kenalah update semua2 ni. hehe.

tq tq lagi nuffnang..lepas ni bagi lagi byk2 ok. =D
boleh kumpul2 duit ni buat beli gadget..ngeh3

17 September 2011

Reben versi Polka Dot #2

Dibuka untuk jualan borong sahaja.

Reben versi polka dot ni saya restock lagi.
Kali ni sikit jerk. =D
Lebih dari 700pcs sudah dijual pada update sebelum ni.

Minima borong 30pcs. 
Untuk borong saya dh pack kan mix pin brooch dan klip. 
Harga borong juga saya dah turunkan tapi minima kuantiti borong saya naikkan.
Jadi kalau nak borong boleh emel saya ye. =)

Saiz : 11.5cm x 5.5cm







 

Buffered Earning ke-8


tq lagi nuffnang. =)
walaupun tak banyak tapi sape nak bagi duit free wooo... =D

10 September 2011

Pin Bunga XL

Dibuka untuk jualan borong sahaja.


Pin bunga kali ni saiz XL. 
Lebih besar dari pin bunga yang pernah kami keluarkan sebelum ni.

saiz : diameter lebih kurang 6cm

Minima order untuk borong 50pcs sahaja.
Emel saya untuk harga.



    


   

Buffered Earning Ke-7


Tq Nuffnang. ;)

09 September 2011

Gambar-gambar kami dicuri. Apa kes?

Salam 11 Syawal semua. =)

Just nk luahkan apa yang saya rasa hari ni. =(
Nampaknya hari ni semangat saya down yang teramat sangat sampai tak tau nak luahkan dgn ayat apa. huhu.

Sejak kebelakangan ni memang saya jarang blogwalking ke blog bloggers lain tapi bila ada kesempatan insyaAllah saya jalan-jalan jugak walaupun sekadar jadi silent reader jek.
Hari ni kerajinan untuk blogwalking agak membara jugaklah berbanding hari-hari lepas. huhu.
tapi terbantut pasal terjumpa satu blog yang totally menggunakan gambar-gambar di blog saya untuk promote barang-barang dia.

Kenapa mesti guna gambar-gambar Inspire Design?
Saya siap tulis kat left side bar blog saya ni jangan ambil gambar di blog Inspire Design tapi seolah-olah tak mengendahkan apa yang saya dah tulis.
Setakat ni, hanya ada seorang sahaja agen dropship saya yang memang aktif dan saya masih belum berminat untuk cari agen dropshipping lain.

Silap saya jugak sebab tak letak watermark bagai.
Saya sentiasa meletakkan diri saya sebagai pemangsa(bolehlah guna perkataan ni),
kalau saya curi hak mangsa saya, dah tentu mangsa saya marah.
Sebab itulah, saya menganggap kalau saya tak letak watermark takde sape pun nak ambil gambar-gambar saya. Setiap penghasilan kerja kita pasti ada beza dengan orang lain.
Memang banyak blogshop yang menjual produk-produk macam ni tapi bersainglah secara sihat. Setiap blogshop pasti ada cara tersendiri untuk menarik perhatian pelanggan. Itu memang lumrah dalam berniaga tak kiralah kecil atau besar.

Jadi pada anda yang dah "CURI" gambar-gambar di blog saya, berikanlah semula hak privasi saya.
Jika awak bersungguh-sungguh untuk berniaga, luangkanlah sedikit masa untuk ambil sendiri gambar-gambar produk awak. Tak susah mana pun. InsyaAllah, pasti capai redha Allah.

Buat pelanggan Inspire Design yang amat disayangi.
InsyaAllah, kami akan sentiasa memastikan produk yang kami keluarkan berkualiti setanding dengan harga yang ditawarkan. 
Kami menerima segala komen-komen dengan hati yang terbuka. 
Terima kasih kerana menyokong Inspire Design.


05 September 2011

Kembali Beroperasi

Alhamdulillah, hampir seminggu sudah kita semua menyambut Hari Raya Aidilfitri.
Ini bermakna, hari ni semua orang dah sibuk memulakan tugas masing-masing. =D

Jadi, Inspire Design juga akan kembali beroperasi mulai hari ini setelah bercuti raya selama lebih kurang seminggu. ^^
Sepanjang cuti hari tu, saya terima banyak SMS dan emel.
Kalau SMS, insyaAllah rasanya memang saya reply semua tapi kalau yang tanya melalui emel, saya akan mula reply mulai hari ini. InsyaAllah.

Ada jugak yang bayar sebelum raya kelmarin, jadi segala urusan pengeposan saya akan buat bermula hari Rabu. 7 September 2011. Sekian.

Salam Aidilfitri.

Buffered Earning ke- 5 & 6

Haa lepas cuti raya, barulah sibuk2 nak bukak nuffnang, emel n macam2..=D
Dapat BE lagi...yeaaaa..
tq nuffnang..


24 August 2011

Cuti Raya ^^

Kami akan bercuti mulai hari ini, 24 Ogos 2011 hingga 5 September 2011.



Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua.
Buat pelanggan kami, maafkan salah silap kami jika ada terkasar bahasa, servis yang kami berikan kurang memuaskan & apa2 sahaja yg membuatkan anda berkecil hati. =(
InsyaAllah kami akan pertingkatkan mutu kualiti & servis kami.

Buat pengunjung Inspire Design, semoga ceria menyambut Aidilfiti. =)

Salam Ramadhan & Salam Aidilfitri
dari kami
di Inspire Design.

19 August 2011

Maklumat Penghantaran

Saya nak bagitau pada anda yang telah order & akan order =D,
anda dikehendaki membuat pembayaran selewat-lewatnya hari ini.
Esok saya akan pos order anda semua. Ini adalah penghataran terakhir saya sebelum kita menyambut Hari Raya Aidilfitri.
Memandangkan Pos Laju juga telah menetapkan penghantaran barang hendaklah dilakukan selewat-lewatnya 22 Ogos 2011. Jika tidak, barang akan sampai ke rumah anda selepas hari raya.

Terima Kasih. 
Selamat menunaikan ibadah puasa.

16 August 2011

PROMOSI HARI RAYA



Atas permintaan ramai saya buat promosi lagi sempena Bulan Ramadhan & Hari Raya.
Hanya untuk borong sahaja.
Disebabkan order sebelum ni kebanyakkannya dalam kuantiti yang banyak, jadi saya tetapkan kuantiti promosi seperti di bawah.

Hanya dengan RM100 anda boleh borong item di bawah.
Masa sangat suntuk sebelum kita semua menyambut Hari Raya Aidilfitri, jadi hanya 3 item sahaja yang saya keluarkan untuk borong disebabkan kekangan masa. Tapi ada 1-2 item selain yang disenaraikan, saya akan bagitau stok tersedia.

PROMOSI INI SAH UNTUK PAKEJ DI BAWAH SAHAJA!!!

RM100 sahaja / pakej
FREE POST!!!
**Anda yang bertuah akan menerima Free Gift dari Inspire Design**


Tuliskan nombor pakej ketika mengisi order form.
pakej terhad kepada available stock sbb takut tak sempat nk siapkan sebelum hari pengeposan iaitu pada hari Sabtu ni.. =)
Bandingkan normal price & harga promosi. =D
sangat berbaloi untuk anda.
Sapa cepat dia dapat ye, no booking!!!

DAH HABIS DAH!!! ^____^

Payment hendaklah dibayar selewat-lewatnya hari Jumaat, 19 Ogos 2011.
Order akan dihantar pada hari SABTU, 20 Ogos 2011. HARAP MAKLUM!

Perhatian dari Pos Laju >>> Pengeposan barang perlu dibuat selewat-lewatnya 22 Ogos. Jika tidak barang akan diterima selepas hari raya.




11 August 2011

Buffered Earning ke-4

Dapat lagi.. =D
tq tq nuffnang  n samsung.


Pin Melur Crochet

Dibuka untuk jualan borong sahaja.


Minima borong 50pcs sahaja. ;)
Emel saya untuk special price.


  
Klik gambar untuk tumbesaran

      



      

07 August 2011

Pin Bunga Layer

Dibuka untuk belian borong sahaja.

Color-color baru untuk diborong.
ada lebih 36 jenis gabungan warna yang colorful. Confirm meriah. =D

Minima borong 50pcs sahaja.
Emel saya untuk harga




06 August 2011

Anyaman Skaf Rambut / Headband

Kat bawah ni ada contohnya..
Kalau anda nak order, boleh tulis tajuk entry ni ek "Anyaman skaf rambut / headband". =D

Kalau nk borong, minima sedozen je(12pcs).
Untuk belian runcit, insyaAllah saya akan update kemudian.

Headband ni boleh letak mcm2 ikut citarasa anda, nk pki macam ni je pun dh cute.
jika ada kesempatan, saya update contoh2 bila dh letak bunga-bungaan pulak.. ^^

sangat sesuai utk si cilik.. 


Customer Order

Order dari Kak Lin.. ^^
Dh lama dh ni, terjumpa pulak gambar ni kt dlm camera. tu yg update kat blog..heee

ada 2 dozen semuanya. yg kiri sekali tu free.. ^^

yg ni dah siap packing. ;)

01 August 2011

Selamat...selamat...selamat ^^

Baru hari ni ada kesempatan utk update kat blog. =)

31 Julai 2011
SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN ^^
(semalam adalah ulangtahun perkahwinan saya dan suami yang pertama. Kejap je dah setahun)


1 Ogos 2011
SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN BUAT IBUNDA TERCINTA DAN DIRI INI JUGA.
Kami berkongsi tarikh lahir yang sama. Korang ada? takde kan...hahaha.gurau je



1 Ogos 2011
SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA
buat semua umat Islam.

24 July 2011

Crochet Headband

Buat masa sekarang ni, ready stock untuk crochet headband ni belum ada.
Jika berminat untuk order, boleh emel saya ye.
Jadi, ambik masa sikitlah untuk siap.

Buat masa ni jgk, headband ni guna tali yang boleh disesuaikan ikut saiz kepala anak2.
InsyaAllah nanti akan dipelbagaikan dengan headband yang keras tu atau lain2.hehe.

Color boleh pilih sendiri. KLIK SINI

Harga :
(tidak termasuk kos pos)
1 pc = RM10 sahaja
Best price okkkkk!!! ^__^

Belian borong masih ditutup. Harap dapat bersabar. =)
Order terlalu byk, jadi kami tutup dulu utk belian borong sehingga diberitahu.


contoh headband yg pernah di order oleh customer.


UPDATE : 2 OGOS 2011
lagi contoh order oleh customer.. ;)
nampak tak ada 2pcs yg lain pd headband kat atas ni? yg color dia cam bersepah2 tu..
haa..yg tu mahal skit tau..mahal skit jerk.. =D
Boleh emel saya untuk maklumat lanjut.

Buffered Earning Ke-2 dan Ke-3

Lambat update pasal nuffnang ni.  ^^ 
Mungkin bagi blogger lain yg dh biasa dpt BE, yg saya dpt ni biasa2 jer..tapi jadilah, Alhamdulillah, dapat jugak. hehe.
 Mula tengok ada 1 jerk, Celcom. Bila tengok lagi sekali, dapat Maxis pulak. 
Tq, tq, tq nuffnang. 



14 July 2011

Klip Bunga & Klip Reben

Dibuka untuk jualan borong sahaja.

HARGA BORONG KLIP BUNGA :
(tidak termasuk kos pos)
RM1.20/pc = minima 50pcs dan ke atas
RM1.60/pc = 30pcs - 49pcs


HARGA BORONG KLIP REBEN :
(tidak termasuk kos pos)
RM1/pc = minima 50pcs dan ke atas
RM1.20/pc = 30pcs - 49pcs

Sekiranya anda ingin borong dengan lebih jimat untuk kedua-dua item di bawah.
Boleh KLIK SINI untuk maklumat lanjut.

All Sold Out!


 All Sold Out!

All Sold Out!

Pin Sponge

All Sold Out!
Klik gambar untuk tumbesaran

 All Sold Out!


All Sold Out!


All Sold Out!

Pin Bunga Montel

SOLD OUT!!!

Klik gambar untuk tumbesaran
All Sold Out!

29 June 2011

Glue Stick

ALL SOLD OUT!!!

 
GLUE STICK
Panjang : 20cm
1 pack (5 batang) = RM3.50
(tidak termasuk kos pos)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^