26 January 2011

BURBERRY HEADBAND

SOLD OUT!!! TQ
non-restock

Kali ni update Burberry Headband.
Atas permintaan beberapa orang customer, saya keluarkan headband jenis keras ni..hehe.
Bagi saya, headband ni nampak simple jerk, tapi sweet jgk klu pakai dgn shawl atau syria.
Kalau berminat boleh order yer..
Stok hanya kat bawah ni jerk..Bukan untuk diborong yer..
Kalau nak borong, boleh bagitau saya, kut-kutlah saya dapat stok banyak, bolehlah borong ok! ^^


HARGA : RM3.50/pcs
(tidak termasuk postage)


alaaa...gambar tak jelas sgtla..masa edit, terang jerk..huk3
Nak jelas, korang klik gambar ni ek. bagi besar skit.



No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^