11 January 2011

PIN REBEN

ALL SOLD OUT!!!


Lebih 10K pcs sudah dijual!!!

HARGA :
(tidak termasuk postage)

6 pcs = RM10
(Dikira dalam gandaan 6 sekiranya anda beli lebih 6pcs)
 
30pcs - 49pcs = RM1.20/pcs
50pcs & above = RM1/pcs












       


 

31 comments:

beautilista said...

salam kak, kalo nak beli 12 pcs kire harga runcit ke borong? leh pilih kod ke x? tq..

aku yang manis^_^ said...

tu kira harga runcit dik..
6pcs RM10,
jadi 12pcs, Rm20...

Anonymous said...

kos postage brape kalo beli 6pcs?

aku yang manis^_^ said...

6pcs, postage RM3..so total RM13

Anonymous said...

kalo 12 pcs still postage rm3 ke?

aku yang manis^_^ said...

klu 12pcs tak muat sampul pos ekspress rm3, jadi kene gune pos ekspress RM3.50. ;)

Anonymous said...

cumil2 n menggeramkanlah!

awk kat mana

mana tau leh COD

aku yang manis^_^ said...

now kat jb.. ;)

Anonymous said...

agak2 camne saiz reben ni? mcm syiling 50sen?

aku yang manis^_^ said...

besar skit dr syiling 50sen..anggaran size 5cm x 4cm ;)

Anonymous said...

salam


saya dah submit order form tapi tak boleh la keluar feedbunner


cmne ya....

aku yang manis^_^ said...

nama ape yer? nor azizah saleh ke?

Anonymous said...

heheheheh


saya btul la tu


sy baru submit ni da bole pulak....


sorry ya...eksited nye pasal nk order nihihihih

aku yang manis^_^ said...

haah..form tu kdg2 dia cam demam skit..tp sy dpt je order.. :D .. nnti cek emel k.

Anonymous said...

wokey!

Anonymous said...

got ur mail...


n sy da make payment sekali .....

leh tau nk confirm code yg telah sy order....

nana lalita said...

Em saya nak order,nnt ade hantar email eh utk comform kn dye??

aku yang manis^_^ said...

orait.. ;)

d.e.e.n.a.YAYA said...

kalau beli borong 50 pcs dy punye postage brape??

aku yang manis^_^ said...

emel sy yer.. :)

Hijab Al Arabia said...

kalau sy nk beli borong 50 pcs bape hengget yea?

Anonymous said...

kalo 30pcs ley pilih x

aku yang manis^_^ said...

emel sy yer.. =)

Noormaziera Mohd Nor said...

saya nak tempah pin reben ni 50 pcs...
berapa termasuk pos?

aku yang manis^_^ said...

sis...emel saya atau isi form yer.. ;)

Noormaziera Mohd Nor said...

rasanya dah berjaya isi form tp xtau la...
nama saya noormaziera...

Anonymous said...

salam..nk tnya tuk pin riben nie..leh order lg x?

manis said...

wslm...utk yg ni sy tutup sekejap..sbb terputus bekalan bunga kecik kt tgh2 tu..huhu
tapi sy akan kuarkan pin reben "new version" dlm masa terdekat ni.. hehe. dh ada dh cuma lum publish..

Anonymous said...

owh..ok..sy nk bli skali ngan klip topi comel 2...nt ble design pin reben kuar..tolg tag sy kt fb bleh x?sbb sy mmg nak bli design reben yg comel2 cm yg kt ats nie..sy dh like ur page...my fb name kieyra syakirah..thanx ye..=)

Wiwi said...

salam.. still ade lg x yg nie?

manis said...

wiwi : ada jer wiwi...yg ni stok lama mmg dh sold out..tapi still ada =D boleh tengok kat e-store saya ye..klik link kt atas tu.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^