28 February 2011

Pin Hijab

SOLD OUT!!! TQ
non-restock

Pin Hijab ni produk baru di Inspire Design.
Maybe anda penah tgk kat mana2 pin hijab ni dan kini saya bawakan di Inspire Design.
Untuk permulaan, saya keluarkan 6 jenis patern/design sahaja.

HARGA : RM3/pcs
Dibuka untuk belian borong. Random pick by me.



Side Order by Lala

Side order kali ke-2 ni di order dari Lalola's Closet
^_^
Semuanya ada 50pcs.
25pcs pin reben & 25pcs klip reben.
Tempahan ni mengambil masa hampir sebulan tau. Mujurlah Lala memahami dan dapat tunggu. 
Thanx Lala.
Kalau nk tau Lala jual ape boleh klik link Lalola's Closet
Jom ramai2 terjah fan page Lala.


27 February 2011

Headband Button

Headband button kembali lagiii!!! =D
Kali ini ada beberapa pilihan warna.

HARGA : RM5/pc
(tidak termasuk postage)

BELIAN BORONG SENTIASA DIBUKA
Emel saya untuk harga borong
untuk borong, boleh pilih tapi color tak semestinya 100% sama spt di bawah.


 HTON Yellow : Sold Out!
HTON Purple : Sold Out!
HTON White : Sold Out!
HTON Pink : Sold Out!


HTON Blue : Sold Out!
HTON Red : Sold Out!
HTON Green : Sold Out!


HTON Colorful 1 : Sold Out!
HTON Colorful 2 : Sold Out!

17 February 2011

Inspire Design's 1st Giveaway

INSPIRE DESIGN'S 1st GIVEAWAY

hehe..sempoi giler banner

SENARAI PESERTA mengikut giliran di bahagian bawah blog ini.
Scroll ke bawah untuk melihat nombor anda. =)


HADIAH :
Pemenang Utama : Starter Kit bernilai RM150
Pendorong/referrer Terbanyak : Starter Kit bernilai RM100
(contoh hadiah seperti banner)


PENYERTAAN MELALUI 2 CARA :
(pilih salah satu sahaja)

1. BLOGGER
# Like Fan Page & jadi Follower Inspire Design
# Letak banner di atas didalam entry anda beserta link ke entry giveaway ini
# Tag 3 orang rakan atau lebih & pastikan mereka tahu
# Berikan link anda untuk entry ini di bahagian komen (sila baca cara-cara meninggalkan komen)

2. FACEBOOK (jika tiada blog)
# Buat satu album dengan nama giveaway ini & letakkan gambar di atas dalam album tersebut
# Letakkan link entry ini / link album Inspire Design's 1st Giveaway sebagai caption gambar
# Tag 3 orang rakan atau lebih & pastikan mereka tahu
# Berikan link anda untuk giveaway ini di bahagian komen facebook / entry ini (sila baca cara-cara meninggalkan komen)


CARA MENINGGALKAN KOMEN PENYERTAAN

**Letakkan link penyertaan anda, beserta ID Follower / Profile Name (gunakan ID anda ini sebagai referrer rakan-rakan yang join melalui anda. Jangan lupa letakkan nama pendorong / referrer anda yang menyebabkan anda terpanggil untuk menyertai giveaway ini. 

Contoh :
http://inspidesign.blogspot.com/2011/12/Inspire-Design's-1st-Giveaway.html

ID : Inspire Design

Referrer : Cik Peah 


MAKLUMAT TAMBAHAN :

* Pemenang utama dicari menggunakan Random Org
* Anda boleh tag atau mencari seberapa ramai rakan untuk menyertai giveaway ini. Pendorong / referrer yang paling banyak akan menerima hadiah. Jika anda tahu giveaway ini dari Inspire Design, letakkan Inspire Design sebagai referrer.
* Selepas tarikh giveaway tamat, nombor giliran penyertaan anda akan dipaparkan sebelum cabutan bertuah dilakukan. (Pada masa ni, pastikan anda pegang nombor anda yer. Manalah tau, ada rezeki anda ^^ )

TARIKH TUTUP :
3 MAC 2011

Cik hus_y , saya perlukan details anda.
Tinggalkan link anda di bahagian komen. Terima Kasih! ^^


GUD LUCK!!!

11 February 2011

Sponsored Contest by Inspire Design

Contest ni dah berlangsung hampir setengah bulan, tapi baru sempat nak update kat blog Inspire Design.
Pada sesiapa yang berminat nak join contest oleh Apyz's Active Blogger boleh klik banner di bawah ni ye.

Nak tau hadiah apa? Haa..pegi tgk kat blog Apyzs..hehe.
Jom meriahkan contest ni.

cimot

Gud Luck!!!

FLOWER BUTTON CLIP

ALL SOLD OUT!!!
80pcs sudah dijual!!!






FB 1 : SOLD OUT!
FB 2 : SOLD OUT!
FB 3 : SOLD OUT!
FB 4 : SOLD OUT!
FB 5 : SOLD OUT!
FB 6 : SOLD OUT!
FB 7 : SOLD OUT!
FB 8 : SOLD OUT!
FB 9 : SOLD OUT!
FB 10 : SOLD OUT







FB 11 : Sold Out!
FB 12 : Sold Out!
FB 13 : Sold Out!
FB 14 : Sold Out!
FB 15 : Sold Out!
FB 16 : Sold Out!
FB 17 : Sold Out!
FB 18 : Sold Out!
FB 19 : Sold Out!
FB 20 : Sold Out!
FB 21 : Sold Out!
FB 22 : Sold Out!

 

Jom LIKE Page Inspire Design ^^