26 March 2011

Klip Bunga Daisy

ALL SOLD OUT!!!
Update lagi...
Klip..klip..klip!!!!!!!!!!!!
Wahhh asyik klip je kan...layan jela. Limited Stok ye!
Tidak dibuka untuk borong. Harga macam kat bawah ye. =)

60pcs sudah dijual!!!

HARGA : (tidak termasuk postage)
Ukuran : 3cm x 5cm

1pcs - 10pcs = RM3/pcs
11pcs ke atas = RM2.80/pcs

DAISY 1 : Sold Out!
DAISY 2 : Sold Out!
DAISY 3 : Sold Out!
DAISY 4 : Sold Out!
DAISY 5 : Sold Out!
DAISY 6 : Sold Out!
DAISY 7 : Sold Out!
DAISY 8 : Sold Out!
DAISY 9 : Sold Out!

23 March 2011

21 March 2011

Side Order by Akma

Side order ke-4 ni di order oleh Nur Akmaliah.
Saiz riben ni agak besar 6cm x 4.5cm.
Ada 30pcs kesemuanya.
Jom cuci-cuci mata. =D


10 March 2011

Hp Strap - Bag

ALL SOLD OUT!!!


HARGA :  
1 unit = RM3
4 unit = RM10
(tidak termasuk postage)

Disebabkan hp saya color pink, jadi saya pki beg pink jgk. ^^
Boleh isi gula2 dlm beg tu..lalala


Sold Out!


Sold Out!


 Sold Out!


Sold Out!


 Sold Out!


 Sold Out!

Side Order by Nur Amizan

Side order kali ni di order oleh Nur Amizan.
Bulk order sebanyak 50pcs.
Nur Amizan taknak brooch ribbon tapi nak ribbon clip.
Jadi tukar jela pin kepada klip.. =D


Bila saya cek balik jiran2 blog saya, saya terjumpa satu blog ni..dan saya pasti ni blog Nur Amizan. =D
Kalau anda nak beli klip riben ni, boleh ke blog Nur Amizan ye..
klik link ni  Safiyya Collections

Nur Amizan ada order set jimat jgk. Buat masa ni saya tak jual secara retail, jadi anda boleh dapatkan dari Nur Amizan ye. Juga boleh dapatkan tudung & shawl terkini dari beliau.
Jom dapatkan sekarang!!!

05 March 2011

Pemenang 1st GA Inspire Design


Haa..sorry ye, lambat umumkan pemenang..
diserang migrain.. =(

Ok, tanpa membuang masa...
jeng jeng jeng....
:
:
:
:

PEMENANG UTAMA = No.53 : Zahidah Rustan
REFERRER TERBANYAK = No. 8 : Miza Yusof

TAHNIAH!!!

Kepada pemenang, sila emel inspiredesign@ymail.com dalam masa 3 hari untuk urusan penghantaran hadiah.
Sekiranya saya tidak dapat sebarang emel tuntutan hadiah dari anda, 
pemenang akan diundi semula.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^