14 April 2011

Crochet Flower Pin

Ukuran : Diameter 4cm ; Tebal 1cm

Lebih 800pcs sudah terjual!!!

Emel saya untuk harga borong, special price!!!
(minima 30pcs sahaja)

contoh pemakaian oleh anak buah saya.. =D


Pin yang digunakan tahan karat...weee ^^

 C1 : Sold Out!
C2 : Sold Out!
C3 : Sold Out!
C4 : Sold Out!
C5 : Sold Out!
C6 : Sold Out!
C7 : Sold Out!


 C8 : Sold Out!
C9 : Sold Out!
C10 : Sold Out!
C11 : Sold Out!
C12 : Sold Out!
C13 : Sold Out!
C14 : Sold Out!


C15 : Sold Out!
C16 : Sold Out!
C17 : Sold Out!
C18 : Sold Out!
C19 : Sold Out!
C20 : Sold Out!
C21 : Sold Out!


Color biru utk code di bawah ni biru turqoise tau.
C22 : Sold Out!
C23 : Sold Out!
C24 : Sold Out!
C25 : Sold Out!
C26 : Sold Out!
C27 : Sold Out!


C28 : Sold Out!
C29 : Sold Out!
C30 : Sold Out!
C31 : Sold Out!
   

Side Order by Nur Akmaliah

Side order kali ke-2 dari Nur Akmaliah yang mahukan
bunga saiz XS.
Akma mahukan 30pcs sahaja..gambarnya seperti di bawah ye.
Saiz bunga ni lebih kurang 1 inch / 2.5cm. Kecik & comel ye.. =D

Disebabkan bunga ni sangat comel jadi saya buat lebih, tapi dalam 30pcs jer.
Sapa2 yang berminat boleh order ye, hanya untuk belian 30pcs sahaja!!!
Dah tak buat lagi ok! Ada 30pcs sahaja.
Upss lupe pulak, bunga ni belum diletakkan pin atau klip ye..boleh pilih nk letak pin atau klip atau nak kosong cmni pun boleh. ;)
Emel saya untuk harga.

DAH SOLD OUT!!! TQ ^^



07 April 2011

Headband Bling Bling

ALL SOLD OUT!!! TQ

HARGA : RM5 seunit
(tak termasuk kos pos)


SCARF 1 : Sold Out!
SCARF 2 : Sold Out!
SCARF 3 : Sold Out!

SCARF 4 : Sold Out!
SCARF 5 : Sold Out!
SCARF 6 : Sold Out!


DESIGN 2 : ALL SOLD OUT!!!






04 April 2011

BABY RIBBON CLIP #3

SOLD OUT!!!!! TQ


DESIGN A Sold Out!


 DESIGN B Sold Out!

DESIGN C Sold Out!

DESIGN D Sold Out!


DESIGN E Sold Out!


DESIGN F Sold Out!


DESIGN G Sold Out!


DESIGN H Sold Out!


DESIGN I Sold Out!


Jom LIKE Page Inspire Design ^^