14 April 2011

Side Order by Nur Akmaliah

Side order kali ke-2 dari Nur Akmaliah yang mahukan
bunga saiz XS.
Akma mahukan 30pcs sahaja..gambarnya seperti di bawah ye.
Saiz bunga ni lebih kurang 1 inch / 2.5cm. Kecik & comel ye.. =D

Disebabkan bunga ni sangat comel jadi saya buat lebih, tapi dalam 30pcs jer.
Sapa2 yang berminat boleh order ye, hanya untuk belian 30pcs sahaja!!!
Dah tak buat lagi ok! Ada 30pcs sahaja.
Upss lupe pulak, bunga ni belum diletakkan pin atau klip ye..boleh pilih nk letak pin atau klip atau nak kosong cmni pun boleh. ;)
Emel saya untuk harga.

DAH SOLD OUT!!! TQ ^^



1 comment:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... singgahla ke blog saya ;)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^