27 May 2011

Pin Reben

BELIAN RUNCIT DITUTUP!!!





 All Sold Out!



 All Sold Out!


 All Sold Out!


 All Sold Out!


24 May 2011

Pin Bunga Layer

BELIAN RUNCIT DITUTUP!!!

Lagi produk baru..=D
Variasi pin bunga, jadilah pin bunga layer.

lebih 1000pcs sudah dijual

Emel saya untuk harga borong(special price ^^)
(minima 50pcs sahaja)

 BL 1 : Sold Out!
BL 2 : Sold Out!
BL 3 : Sold Out!
BL 4 : Sold Out!
BL 5 : Sold Out!


BL 6 : Sold Out!
BL 7 : Sold Out!
BL 8 : Sold Out!
BL 9 : Sold Out!
BL 10 : Sold Out!
     

Klik gambar untuk tumbesaran 
 BL 11 : Sold Out!
BL 12 : Sold Out!
BL 13 : Sold Out!
BL 14 : Sold Out!
BL 15 : Sold Out!
BL 16 : Sold Out!
BL 17 : Sold Out!
BL 18 : Sold Out!
BL 19 : Sold Out!
BL 20 : Sold Out!
BL 21 : Sold Out!
BL 22 : Sold Out!
BL 23 : Sold Out!
BL 24 : Sold Out!
BL 25 : Sold Out!
              

 Klik gambar untuk tumbesaran
BL 26 : Sold Out!
BL 27 : Sold Out!
BL 28 : Sold Out!
BL 29 : Sold Out!
BL 30 : Sold Out!
BL 31 : Sold Out!
BL 32 : Sold Out!
BL 33 : Sold Out!
BL 34 : Sold Out!
BL 35 : Sold Out!
BL 36 : Sold Out!
BL 37 : Sold Out!
BL 38 : Sold Out!
BL 39 : Sold Out!
BL 40 : Sold Out!
  
             

19 May 2011

Exclusive Headband

ALL SOLD OUT!!!

Harga : SOLD OUT!!!
(tidak termasuk kos pos)
 H-eksklusif 1 : Sold Out!

 H-eksklusif 2 : Sold Out!

H-eksklusif 3 : Sold Out!

H-eksklusif 4 : Sold Out!

H-eksklusif 5 : Sold Out!

H-eksklusif 6 : Sold Out!

H-eksklusif 7 : Sold Out!

H-eksklusif 8 : Sold Out!

H-eksklusif 9 : Sold Out!

H-eksklusif 10 : Sold Out!

Koleksi Headband

Headband kat bawah ni campur2 ye..
fully handmade.. =D
Tengah rajin2 tu, buat headband la pulak..

Kalau nak order dlm kuantiti yg agak byk boleh juga bergantung pada stok. Emel saya ye.

Harga : RM12/pc
(tidak termasuk kos pos)

buat masa ni ada 4 design je. nanti saya tambah lagi yep. =D
H-mix-flower 1 : Sold Out!
(untuk borong masih boleh order tapi design tidak semestinya sama 100%)

H-mix-flower 2 : Sold Out!
(untuk borong masih boleh order tapi design tidak semestinya sama 100%)

H-mix-ribbon 1 : Sold Out!
(untuk borong masih boleh order tapi design tidak semestinya sama 100%)

H-mix-ribbon 2 : Sold Out!
(untuk borong masih boleh order tapi design tidak semestinya sama 100%)


PIN DAISY

Dibuka untuk borong
LIMITED STOCK!!!

Seperti biasa kali ni update Pin atau brooch..hehe
Tapi yang ni Pin Daisy pulak.
Untuk pertama kali, saya buka untuk borong sahaja dulu ye.
Belian runcit akan di update kemudian. =D

Emel saya untuk harga borong
(minima 50pcs sahaja)



14 May 2011

PIN BUNGA #2

BELIAN RUNCIT DITUTUP!!!


PEMBELIAN BORONG (50pcs ke atas) TAK BOLEH PILIH CODE!!!
Corak akan diberi secara random, ada pelbagai lagi corak yg xde dalam senarai kat bawah ni. Harap Maklum!!!

Lebih 10K pcs sudah dijual!!!

HARGA : 
(tidak termasuk postage)

50pcs & above = RM1.20/pc
30pcs - 49pcs = RM1.60/pc



         




     LIMITED DESIGN!!!
Plain + Checkered


     LIMITED DESIGN!!!
Plain + Stripe

     

LIMITED DESIGN!!!
Polka dot + Stripe
     


 LIMITED DESIGN!!!
Polkadots + Checkered

 
LIMITED DESIGN!!!
colorful

yang ni harga lain ye coz button gold kat tengah tu mahal le pulak..huhuhu

Harga : RM6 sepasang 

 

04 May 2011

Pin Reben


Gambar kabur pulak..klik gambar untuk tgk lebih jelas ek! ~_^








02 May 2011

Mother's & Teacher's Day Special Promotion

ALL SOLD OUT!!!


Harga SALE : DAH ABES DAH ^^
(tidak termasuk postage)


Items for each set :
1pc Roses Brooch XL
1pc Ribbon Brooch medium size
5pcs Flower Brooch

Klik gambar untuk paparan lebih jelas
Ni la paper bag pink yg akan diisi dengan brooch cute2 tu.. ^^


SET 2 : Sold Out!

SET 3 : Sold Out!


SET 5 : Sold Out!

SET 6 : Sold Out!

SET 7 : Sold Out!

SET 8 : Sold Out!



SET 11 : Sold Out!












Jom LIKE Page Inspire Design ^^