14 May 2011

PIN BUNGA #2

BELIAN RUNCIT DITUTUP!!!


PEMBELIAN BORONG (50pcs ke atas) TAK BOLEH PILIH CODE!!!
Corak akan diberi secara random, ada pelbagai lagi corak yg xde dalam senarai kat bawah ni. Harap Maklum!!!

Lebih 10K pcs sudah dijual!!!

HARGA : 
(tidak termasuk postage)

50pcs & above = RM1.20/pc
30pcs - 49pcs = RM1.60/pc



         




     LIMITED DESIGN!!!
Plain + Checkered


     LIMITED DESIGN!!!
Plain + Stripe

     

LIMITED DESIGN!!!
Polka dot + Stripe
     


 LIMITED DESIGN!!!
Polkadots + Checkered

 
LIMITED DESIGN!!!
colorful

yang ni harga lain ye coz button gold kat tengah tu mahal le pulak..huhuhu

Harga : RM6 sepasang 

 

6 comments:

LadyDana said...

walaupun dah sold out, sy nk tanya jer..buga yg comel2 ni, buat sendri ke? pakai tgn sendiri? or, ambik dri mane2 suplier..?

manis said...

fully handmade dear, sendiri punya produk =)

mysweet said...

mmg dah abis ke?

manis said...

ada lagi mysweet.. klu runcit, boleh pilih mana yg available..klu borong mmg sentiasa available.. ;)

fana said...

sekarang masih available pin2 bunga atas sekali tu???

manis said...

fana, code yg ada tulis available tu maksudnya masih ada lagi.. =)
klu nk order, boleh pilih code yg masih available ye.. ;)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^