29 June 2011

Glue Stick

ALL SOLD OUT!!!

 
GLUE STICK
Panjang : 20cm
1 pack (5 batang) = RM3.50
(tidak termasuk kos pos)

Brooch Pin

ALL SOLD OUT!!!


 
BROOCH PIN
size : 2cm
1 pack (20pcs) = RM4
5 pack (100pcs) = RM18
(tidak termasuk kos pos)


ROUND BROOCH PIN
size : 1.9cm
1 pack (20pcs) = RM6
5 pack (100pcs) = RM28
(tidak termasuk kos pos)

21 June 2011

Promosi Percuma Kos Pos Dilanjutkan!!!

Atas permintaan ramai, saya buat lagi promosi percuma kos pos.
Untuk 3 hari sahaja bermula hari ini.


BAYARAN PERLU DIBUAT
DALAM MASA 24 JAM!!!

Bagi belian runcit, tiada free kos pos untuk kali ni.
Antara sebabnya, ramai yang order tapi tak dapat bayar dalam masa 24jam.

Belian borong.
Ada perubahan pada pakej.
Saya senaraikan HOT PACKAGE yang menjadi pilihan ramai sahaja.
Ada 2 tambahan untuk New Items.
Free Postage hanya untuk pakej di bawah sahaja!!!


HABIS SUDAH!!! TQ =D


Semua order ini akan di pos pada hari Isnin, 27 Jun 2011.
Bergantung pada order & stok semasa.

Butterfly Pin

TEMPORARY OUT OF STOCK!!!

Macam biasa, produk baru lagi.
Kalau sama je boring jugakkan? huhu. 
Kali ni Butterfly Pin Pulak. Cuteeeeee sgt tau!!!

BUTTERFLY PIN ini adalah hasil kreativiti Inspire Design sendiri!!!
Kalau anda ada ternampak kat mana-mana yang hampir sama tu maknanya kraf kami ditiru..hehehe.
Jangan risau kami punya lebih tahan lasak dah kukuh..nak tau sebab apa? haa..kena order baru tau.
Nampak biasa tapi sebenarnya kukuh ok.

Dibuka untuk borong sahaja dulu.


Emel saya untuk harga borong.
(minima 50pcs sahaja)




Rafflesia Felt Flower

Atas permintaan beberapa orang customer pada bunga besar menggunakan felt, saya buat jugaklah.hehe
Kat bawah ni contoh-contoh yang saya buat, 
mungkin nanti akan tambah lagi apa-apa aksesori yang saya rasa sesuai nak letak.

saiz : diameter lebih kurang 7.5cm

Boleh pilih nak letak pin atau klip.

Emel saya untuk harga borong
(minima 50pcs sahaja)


16 June 2011

Promosi Percuma Kos Pos!!!

klik gambar untuk besarkan =D

PROMOSI ini sah hanya dari tarikh 16 Jun 2011 - 18 Jun 2011.
Bayaran perlu dibuat dalam masa 24jam sahaja.
Sabah & Sarawak perlu tambah RM3 sahaja.
Bagi belian borong, anda boleh pilih pakej di bawah ni.
Sila nyatakan nombor pakej ketika isi form

HABIS SUDAH!!! TQ

**Maaf saya lupe nk bagitau, free post hanya untuk aksesori sahaja.
Pakaian & tudung tidak termasuk ye sbb stok dari supplier. =D So tak dpt nk bg free post.


Semua order akan dipos pada hari Isnin 20 June 2011. =D
Bergantung pada order & stok semasa.

10 June 2011

PIN MELUR CROCHET

Produk baru lagi!!!
Actually dah dikeluarkan secara offline & alhamdulillah sambutan menggalakkan. =)

Dibuka untuk belian borong sahaja.

Nak pilih color sendiri?? boleh, takde masalah!!
Klik sini ye!

Emel saya untuk harga borong 
(minima 50pcs sahaja)





08 June 2011

Baby Ribbon Clip #4

All Sold Out!

Ukuran : 2cm x 4cm

 


DESIGN A
All Sold Out!



DESIGN B
All Sold Out!

DESIGN C
All Sold Out!

DESIGN D 
 All Sold Out!

DESIGN E
All Sold Out!



DESIGN F
 All Sold Out!

Jom LIKE Page Inspire Design ^^