24 July 2011

Crochet Headband

Buat masa sekarang ni, ready stock untuk crochet headband ni belum ada.
Jika berminat untuk order, boleh emel saya ye.
Jadi, ambik masa sikitlah untuk siap.

Buat masa ni jgk, headband ni guna tali yang boleh disesuaikan ikut saiz kepala anak2.
InsyaAllah nanti akan dipelbagaikan dengan headband yang keras tu atau lain2.hehe.

Color boleh pilih sendiri. KLIK SINI

Harga :
(tidak termasuk kos pos)
1 pc = RM10 sahaja
Best price okkkkk!!! ^__^

Belian borong masih ditutup. Harap dapat bersabar. =)
Order terlalu byk, jadi kami tutup dulu utk belian borong sehingga diberitahu.


contoh headband yg pernah di order oleh customer.


UPDATE : 2 OGOS 2011
lagi contoh order oleh customer.. ;)
nampak tak ada 2pcs yg lain pd headband kat atas ni? yg color dia cam bersepah2 tu..
haa..yg tu mahal skit tau..mahal skit jerk.. =D
Boleh emel saya untuk maklumat lanjut.

Buffered Earning Ke-2 dan Ke-3

Lambat update pasal nuffnang ni.  ^^ 
Mungkin bagi blogger lain yg dh biasa dpt BE, yg saya dpt ni biasa2 jer..tapi jadilah, Alhamdulillah, dapat jugak. hehe.
 Mula tengok ada 1 jerk, Celcom. Bila tengok lagi sekali, dapat Maxis pulak. 
Tq, tq, tq nuffnang. 



14 July 2011

Klip Bunga & Klip Reben

Dibuka untuk jualan borong sahaja.

HARGA BORONG KLIP BUNGA :
(tidak termasuk kos pos)
RM1.20/pc = minima 50pcs dan ke atas
RM1.60/pc = 30pcs - 49pcs


HARGA BORONG KLIP REBEN :
(tidak termasuk kos pos)
RM1/pc = minima 50pcs dan ke atas
RM1.20/pc = 30pcs - 49pcs

Sekiranya anda ingin borong dengan lebih jimat untuk kedua-dua item di bawah.
Boleh KLIK SINI untuk maklumat lanjut.

All Sold Out!


 All Sold Out!

All Sold Out!

Pin Sponge

All Sold Out!
Klik gambar untuk tumbesaran

 All Sold Out!


All Sold Out!


All Sold Out!

Pin Bunga Montel

SOLD OUT!!!

Klik gambar untuk tumbesaran
All Sold Out!

Jom LIKE Page Inspire Design ^^