24 August 2011

Cuti Raya ^^

Kami akan bercuti mulai hari ini, 24 Ogos 2011 hingga 5 September 2011.



Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua.
Buat pelanggan kami, maafkan salah silap kami jika ada terkasar bahasa, servis yang kami berikan kurang memuaskan & apa2 sahaja yg membuatkan anda berkecil hati. =(
InsyaAllah kami akan pertingkatkan mutu kualiti & servis kami.

Buat pengunjung Inspire Design, semoga ceria menyambut Aidilfiti. =)

Salam Ramadhan & Salam Aidilfitri
dari kami
di Inspire Design.

19 August 2011

Maklumat Penghantaran

Saya nak bagitau pada anda yang telah order & akan order =D,
anda dikehendaki membuat pembayaran selewat-lewatnya hari ini.
Esok saya akan pos order anda semua. Ini adalah penghataran terakhir saya sebelum kita menyambut Hari Raya Aidilfitri.
Memandangkan Pos Laju juga telah menetapkan penghantaran barang hendaklah dilakukan selewat-lewatnya 22 Ogos 2011. Jika tidak, barang akan sampai ke rumah anda selepas hari raya.

Terima Kasih. 
Selamat menunaikan ibadah puasa.

16 August 2011

PROMOSI HARI RAYA



Atas permintaan ramai saya buat promosi lagi sempena Bulan Ramadhan & Hari Raya.
Hanya untuk borong sahaja.
Disebabkan order sebelum ni kebanyakkannya dalam kuantiti yang banyak, jadi saya tetapkan kuantiti promosi seperti di bawah.

Hanya dengan RM100 anda boleh borong item di bawah.
Masa sangat suntuk sebelum kita semua menyambut Hari Raya Aidilfitri, jadi hanya 3 item sahaja yang saya keluarkan untuk borong disebabkan kekangan masa. Tapi ada 1-2 item selain yang disenaraikan, saya akan bagitau stok tersedia.

PROMOSI INI SAH UNTUK PAKEJ DI BAWAH SAHAJA!!!

RM100 sahaja / pakej
FREE POST!!!
**Anda yang bertuah akan menerima Free Gift dari Inspire Design**


Tuliskan nombor pakej ketika mengisi order form.
pakej terhad kepada available stock sbb takut tak sempat nk siapkan sebelum hari pengeposan iaitu pada hari Sabtu ni.. =)
Bandingkan normal price & harga promosi. =D
sangat berbaloi untuk anda.
Sapa cepat dia dapat ye, no booking!!!

DAH HABIS DAH!!! ^____^

Payment hendaklah dibayar selewat-lewatnya hari Jumaat, 19 Ogos 2011.
Order akan dihantar pada hari SABTU, 20 Ogos 2011. HARAP MAKLUM!

Perhatian dari Pos Laju >>> Pengeposan barang perlu dibuat selewat-lewatnya 22 Ogos. Jika tidak barang akan diterima selepas hari raya.




11 August 2011

Buffered Earning ke-4

Dapat lagi.. =D
tq tq nuffnang  n samsung.


Pin Melur Crochet

Dibuka untuk jualan borong sahaja.


Minima borong 50pcs sahaja. ;)
Emel saya untuk special price.


  
Klik gambar untuk tumbesaran

      



      

07 August 2011

Pin Bunga Layer

Dibuka untuk belian borong sahaja.

Color-color baru untuk diborong.
ada lebih 36 jenis gabungan warna yang colorful. Confirm meriah. =D

Minima borong 50pcs sahaja.
Emel saya untuk harga




06 August 2011

Anyaman Skaf Rambut / Headband

Kat bawah ni ada contohnya..
Kalau anda nak order, boleh tulis tajuk entry ni ek "Anyaman skaf rambut / headband". =D

Kalau nk borong, minima sedozen je(12pcs).
Untuk belian runcit, insyaAllah saya akan update kemudian.

Headband ni boleh letak mcm2 ikut citarasa anda, nk pki macam ni je pun dh cute.
jika ada kesempatan, saya update contoh2 bila dh letak bunga-bungaan pulak.. ^^

sangat sesuai utk si cilik.. 


Customer Order

Order dari Kak Lin.. ^^
Dh lama dh ni, terjumpa pulak gambar ni kt dlm camera. tu yg update kat blog..heee

ada 2 dozen semuanya. yg kiri sekali tu free.. ^^

yg ni dah siap packing. ;)

01 August 2011

Selamat...selamat...selamat ^^

Baru hari ni ada kesempatan utk update kat blog. =)

31 Julai 2011
SELAMAT ULANGTAHUN PERKAHWINAN ^^
(semalam adalah ulangtahun perkahwinan saya dan suami yang pertama. Kejap je dah setahun)


1 Ogos 2011
SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN BUAT IBUNDA TERCINTA DAN DIRI INI JUGA.
Kami berkongsi tarikh lahir yang sama. Korang ada? takde kan...hahaha.gurau je



1 Ogos 2011
SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA
buat semua umat Islam.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^