06 August 2011

Anyaman Skaf Rambut / Headband

Kat bawah ni ada contohnya..
Kalau anda nak order, boleh tulis tajuk entry ni ek "Anyaman skaf rambut / headband". =D

Kalau nk borong, minima sedozen je(12pcs).
Untuk belian runcit, insyaAllah saya akan update kemudian.

Headband ni boleh letak mcm2 ikut citarasa anda, nk pki macam ni je pun dh cute.
jika ada kesempatan, saya update contoh2 bila dh letak bunga-bungaan pulak.. ^^

sangat sesuai utk si cilik.. 


No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^