25 September 2011

Buffered Earning ke-9 dan ke-10


tq nuffnang ;)
bosan je kan tgk asyik update BE jek.. =P
pasal saya tak selalu update blog ni, jadi nak tambah2 jumlah post kenalah update semua2 ni. hehe.

tq tq lagi nuffnang..lepas ni bagi lagi byk2 ok. =D
boleh kumpul2 duit ni buat beli gadget..ngeh3

17 September 2011

Reben versi Polka Dot #2

Dibuka untuk jualan borong sahaja.

Reben versi polka dot ni saya restock lagi.
Kali ni sikit jerk. =D
Lebih dari 700pcs sudah dijual pada update sebelum ni.

Minima borong 30pcs. 
Untuk borong saya dh pack kan mix pin brooch dan klip. 
Harga borong juga saya dah turunkan tapi minima kuantiti borong saya naikkan.
Jadi kalau nak borong boleh emel saya ye. =)

Saiz : 11.5cm x 5.5cm







 

Buffered Earning ke-8


tq lagi nuffnang. =)
walaupun tak banyak tapi sape nak bagi duit free wooo... =D

10 September 2011

Pin Bunga XL

Dibuka untuk jualan borong sahaja.


Pin bunga kali ni saiz XL. 
Lebih besar dari pin bunga yang pernah kami keluarkan sebelum ni.

saiz : diameter lebih kurang 6cm

Minima order untuk borong 50pcs sahaja.
Emel saya untuk harga.



    


   

Buffered Earning Ke-7


Tq Nuffnang. ;)

09 September 2011

Gambar-gambar kami dicuri. Apa kes?

Salam 11 Syawal semua. =)

Just nk luahkan apa yang saya rasa hari ni. =(
Nampaknya hari ni semangat saya down yang teramat sangat sampai tak tau nak luahkan dgn ayat apa. huhu.

Sejak kebelakangan ni memang saya jarang blogwalking ke blog bloggers lain tapi bila ada kesempatan insyaAllah saya jalan-jalan jugak walaupun sekadar jadi silent reader jek.
Hari ni kerajinan untuk blogwalking agak membara jugaklah berbanding hari-hari lepas. huhu.
tapi terbantut pasal terjumpa satu blog yang totally menggunakan gambar-gambar di blog saya untuk promote barang-barang dia.

Kenapa mesti guna gambar-gambar Inspire Design?
Saya siap tulis kat left side bar blog saya ni jangan ambil gambar di blog Inspire Design tapi seolah-olah tak mengendahkan apa yang saya dah tulis.
Setakat ni, hanya ada seorang sahaja agen dropship saya yang memang aktif dan saya masih belum berminat untuk cari agen dropshipping lain.

Silap saya jugak sebab tak letak watermark bagai.
Saya sentiasa meletakkan diri saya sebagai pemangsa(bolehlah guna perkataan ni),
kalau saya curi hak mangsa saya, dah tentu mangsa saya marah.
Sebab itulah, saya menganggap kalau saya tak letak watermark takde sape pun nak ambil gambar-gambar saya. Setiap penghasilan kerja kita pasti ada beza dengan orang lain.
Memang banyak blogshop yang menjual produk-produk macam ni tapi bersainglah secara sihat. Setiap blogshop pasti ada cara tersendiri untuk menarik perhatian pelanggan. Itu memang lumrah dalam berniaga tak kiralah kecil atau besar.

Jadi pada anda yang dah "CURI" gambar-gambar di blog saya, berikanlah semula hak privasi saya.
Jika awak bersungguh-sungguh untuk berniaga, luangkanlah sedikit masa untuk ambil sendiri gambar-gambar produk awak. Tak susah mana pun. InsyaAllah, pasti capai redha Allah.

Buat pelanggan Inspire Design yang amat disayangi.
InsyaAllah, kami akan sentiasa memastikan produk yang kami keluarkan berkualiti setanding dengan harga yang ditawarkan. 
Kami menerima segala komen-komen dengan hati yang terbuka. 
Terima kasih kerana menyokong Inspire Design.


05 September 2011

Kembali Beroperasi

Alhamdulillah, hampir seminggu sudah kita semua menyambut Hari Raya Aidilfitri.
Ini bermakna, hari ni semua orang dah sibuk memulakan tugas masing-masing. =D

Jadi, Inspire Design juga akan kembali beroperasi mulai hari ini setelah bercuti raya selama lebih kurang seminggu. ^^
Sepanjang cuti hari tu, saya terima banyak SMS dan emel.
Kalau SMS, insyaAllah rasanya memang saya reply semua tapi kalau yang tanya melalui emel, saya akan mula reply mulai hari ini. InsyaAllah.

Ada jugak yang bayar sebelum raya kelmarin, jadi segala urusan pengeposan saya akan buat bermula hari Rabu. 7 September 2011. Sekian.

Salam Aidilfitri.

Buffered Earning ke- 5 & 6

Haa lepas cuti raya, barulah sibuk2 nak bukak nuffnang, emel n macam2..=D
Dapat BE lagi...yeaaaa..
tq nuffnang..


Jom LIKE Page Inspire Design ^^