15 January 2012

Cek nuffnang yang pertama

Actually cek ni dah lama giler dapat, tengoklah tarikh kat cek tu.huhu. Rasanya awal tahun 2011 saya cash out dari akaun nuffnang. Tapi memandangkan cik abang kata, biar jelah dulu cek tu. So saya pun simpan jerlah.



Tapi cek ni dah selamat ditunaikan..Kelmarin duk kemas-kemas, teringat pulak cek ni tak ditunaikan. Tak pasal-pasal nanti burn pulak duit tu. Rugi wooo...sape nak bagi.hehe

Walaupun nilainya kecil bagi blogger-blogger lain yang dah top tapi jumlah ni dah cukup bermakna buat saya yang masih baby lagi dalam dunia blogging ni. Maklumlah, blog ni kan blogshop jadi takde apa sangat yang saya nak update.

Entry ni bukan nak menunjuk-nunjuk tau tapi sekadar nak menyuntik semangat pada blogger ataupun owner blogshop yang belum pernah dapat hasil dari nuffnang. Nilai ni sangat kecil sebenarnya, korang boleh dapat lagi banyak andai usaha seiring dengan impian..cewahh.. =P

Terima kasih pada nuffnang. Sekarang ni tengah mengumpul lagi. Bila gaknya nak cash out dari akaun tu kan..hehehe. =P

4 comments:

MiSs MieRa said...

kecik ?? sis, nih jumlah yg agk besar lah sis. klau miera dpt trus bli kete sbijik.. hahaha.. :)

manis said...

hihi...alhamdulillah..sebenarnya nak bagi semangat pada diri sendiri, biar lepas ni sangat2 rajin nak dapat lebih tinggi dari jumlah tu... ;)

ana said...

salam. sis, sy msih blur2. cmne nk dptkn dr nuffnang tu?

manis said...

wslm..ana, mula2 kena sign in dulu kat nuffnang..pastu letak je diorangnya badge kat blog kita..pastu terus dia akan beroperasi tapi make sure ana pun rajinlah update blog n blogwalking..insyaAllah nnti dapat hasilnya. =)
cuba tau!!!

Jom LIKE Page Inspire Design ^^