18 January 2012

Item baru tahun 2012 dah masuk!!!

Seperti yang dijanjikan, hari ni saya keluarkan satu lagi item iaitu pin mawar saiz S. =D

Kenapa saiz S? sebab dia keciklah..hehehe...sebenarnya dalam perancangan saya nak buat yang besar, jadi yang ni saya buat saiz S dulu.

Nak bagitau jugak, stok ni saya dah buat sejak hujung tahun 2011 lagi. Tapi memandangkan saya kesuntukan masa, jadi saya tangguhkan dulu nak publish kat online ni. Dah dijual jugak secara offline, kat sekolah, kat kawan-kawan..pastu anak buah dengan kakak saya sekali tolong jual. Alhamdulillah, mendapat sambutan walaupun saiz dia agak kecik. heee..

Harga borong saya dah letakkan kat e-store, jadi boleh ke sana untuk tengok dan teruslah order.. huhu



Ok, tu je untuk hari ni. Ada lagi produk baru, tunggu!!! ;)

2 comments:

miss nadia said...

uwaaa...cantik nya kak ..nape takleh beli sikit2...huhu...saya laa pembeli setia brooch inspire design...hehe

manis said...

insyaAllah, klu nk beli sikit2 boleh sms. nnti sy mms gambar..hehe..

Jom LIKE Page Inspire Design ^^