14 January 2012

Kemaskini blog...

Blog saya ni dalam proses kemaskini..jadi jangan konfius pulak setiap kali refresh jadi lain..hehe.
Saje nak bagi blog ni nampak lebih sempoi, baru semangat sikit nak update selalu. huhu...agaknyalah..

Btw, saya dah buat e-store. Still blog jugak, belum ada domain sendiri. InsyaAllah, jika diizinkan nanti barulah tukar ke domain sendiri bila dah setel semua produk masuk kat sini. Tapi kat e-store belum ada apa-apa produk lagi. Nanti saya masukkan sikit-sikit. Sekarang ni tengah serabut nak bagi blog kemas...

Nanti saya update lagi kalau dah siap semua pembaharuan.

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^