25 January 2012

Lagi item baru...sama tapi tak serupa!

Sama tapi tak serupa??? hehe
Sebenarnya item kali ni sama jerk, Pin Reben jugak tapi saiz nya agak lebih besar dari Pin Reben saiz S dan Reben saiz XL. Jadi, saya bagi nama dia Pin Reben saiz M (Medium).hiuhiuhiu...ok tak?

Saya buat saiz ni sebab ada permintaan dari customer yang nakkan saiz sederhana, tidak terlalu besar. Kalau nak order boleh ke e-store.



Ok, sebelum tu Reben saiz XL adalah reben saiz terbesar yang saya buat. Boleh diletakkan klip atau pin. Hanya reben saiz XL sahaja yang boleh letak klip. Yang lain buat masa ni semuanya saya buat brooch sebab permintaan untuk brooch lebih tinggi dari klip. =)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^