16 January 2012

Masih dalam pembikinan



Masih lagi dalam pengubahsuaian blog. Link untuk ke e-store Inspire Design dah ada...tu jela yang mampu dibuat, tak tau nak letak kat page atas tu cmne..heheh

Kena explore lagi nak bagi cun..tapi buat masa ni rasanya oklah tu. Penat godek-godek tak jumpa pun apa yang saya nak cari. Walaupun link dah ada tapi dalam e-store tu takde pape lagi. Gambar pun tak letak lagi..huhu..

Pada pelanggan yang ingin buat tempahan, boleh berbuat demikian ya..boleh explore dulu kat blog ni. Kalau nak tanya pape, boleh emel atau sms saya.

Ok.Bye.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^