28 January 2012

Pin Reben warna-warni

Assalamualaikum...

Sebelum tu saya mintak maaf kepada beberapa orang customer sebab lewat pos barang anda yang sepatutnya saya pos hari Khamis. Disebabkan ada kematian dan saya terus melawat ke rumah arwah. Jadi saya terpaksa tangguh untuk pos barang. Tapi alhamdulillah saya dah pos semalam iaitu hari Jumaat dan insyaAllah rasanya ada yang dah dapat pun order nya. =)

Dalam dua tiga hari ni jugak saya sibuk siapkan order lain dan kat bawah ni gambar pin reben plain warna-warni. Saje je letak gambar kat sini.. =D

Sebabnya bila dah banyak-banyak buat nampak cantik pulak..uhuhu..ni order dari seorang customer yang nakkan semuanya plain..


Ada lagi yang tak siap...kat gambar ni ada lebih kurang 50pcs. Banyak lagi color perlu ditambah, insyaAllah nanti saya masukkan lagi color-color yang menarik. ;)
Ok, sekian update hari ni.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^