23 January 2012

Proses menyiapkan doorgift

Akhirnya siap jugak doorgift tempahan perkahwinan daripada kawan saya untuk hujung minggu depan..huhu...
Pelbagai brooch siap di packing dengan cara paling simple. Dengan ada tag nama mereka di situ..

Setiap bungkus kat bawah ni ada 50pcs..dan ada lebih kurang 10 jenis brooch dan klip..



Jika anda nak order doorgift dengan tag nama anda sendiri, juga dialu-alukan..nak letak ribbon sebagai hiasan kat plastik tu pun boleh.

Tak kisahlah untuk perkahwinan, kenduri doa selamat ke atau apa-apa je majlis. Anda boleh pilih sebarang item yang ada dan cara pembungkusan.

Haa...kalau korang perasan, ada item baru kan??? yang tu nanti dulu ek...hehe.belum masuk e-store lagi..limited stock!!! Sebab tu tak berani lagi untuk open order kat online ni. InsyaAllah, nanti akan saya masukkan jugak. ;)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^