18 January 2012

Selesai sudah!!!

Alhamdulillah, saya dh siap masukkan gambar-gambar baru produk yang saya keluarkan di E-Store Inspire Design. Boleh klik kat atas blog ni untuk ke sana ya. =)

Segala order boleh dibuat di sana.

Sekarang ni saya baru siap masukkan produk-produk yang penah dikeluarkan je dulu. InsyaAllah kalau rajin, hari ni jugak saya start keluarkan produk baru. :D

Bukannya apa, dua tiga hari ni badan tak berapa sihat. Malam tadi je demam tapi alhamdulillah bangun tidur badan dah rasa sihat sikit walaupun ada lesu-lesu. huhu..

Sebelum terlupa, ada permintaan untuk saya keluarkan set peribadi. Maksudnya semua item yang saya kuarkan dibuat dalam satu pakej untuk kegunaan sendiri. InsyaAllah, saya akan buat jugak. Nanti saya beritahu sekiranya dah ada.



Oklah. Selamat membuat tempahan ya! ;)

1 comment:

pusat busana muslim murah said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

Jom LIKE Page Inspire Design ^^