13 February 2012

Budget Doorgift

Assalamualaikum =D

Ada yang tanya saya, doorgift yang budget ada tak?
Jadi saya buat macam gambar kat bawah ni.
Tapi ni baru satu design. Esok-esok saya masukkan lagi design lain-lain.


Hari ni berangan nak buat macam-macam bentuk felt..entah buat ke tidak tak tau lah..
Berangan je lebih buatnya tak..huhuhu..

Ok, sekian untuk hari ini.

2 comments:

Aca Lchipmunk Rul said...

Brape jualnye ni?

manis said...

Aca : boleh tgk kat e-store..klik link kat atas tu.. =D

Jom LIKE Page Inspire Design ^^