11 February 2012

Bunga-bungaan lagi....

Assalamualaikum =)

Selamat hari sabtu.. =D Ada sape-sape yang sekolah hari ni?
Kat Johor ni kebanyakkan sekolah, bersekolah seperti biasa sebab ganti cuti Maulid nabi hari tu. Tempat lain tak taulah pulak..

Jadi, hari ni macam biasalah. Gambar pun dah edit, apalagi bolehlah terus update.
Kali ni headband, lama dah tak buat headband...kat bawah ni pun sebenarnya bunga-bunganya dah siap lama cuma nak lekatkan kat headbandnya jer tak buat-buat. Macam bizi sangat jerk..


Untuk headband, saya keluarkan untuk runcit sekali. Kalau nak beli satu-satu bolehlah ke e-store saya ye..harga berpatutan. =D
Kalau nak bulk order pun boleh...minima sedozen jerk ataupun 12pcs. Harga boleh emel saya.

Sebelum terlupa, bunga yang ada kat headband ni ada 3 kuntum.. satu kuntum kat tengah-tengah tu saiznya agar besar sikit. Nampak tak..nampak tak??? 

Ok, itu saje untuk hari ni. Kalau berkenan boleh terus order, pi jenguk kat e-store untuk code. ;)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^