09 February 2012

Bunga Rozet

Assalamualaikum =)

Kali ni saya update bunga rozet ataupun bunga dada yang selalu orang pakai untuk kenduri kawin. Biasanya tuan rumah bagi orang kendarat pakai..tul tak??hehe. Saya ni bukan ingat apa istilah-istilah orang masa kenduri ni..tapi yang penting kali ni saya nak update tentang bunga rozet...

Tapi untuk corak kat bawah ni tak banyak, hanya ada 60pcs sahaja. Rasanya tak dapat buat lagi coz kain polka dot tu dah takde...huhu..

Mengikut pemikiran saya, bunga rozet ni tak banyak sangat nak digunakan..ye ke tak? huhu...tak pasti..tapi saya packing kan 30pcs setiap paket jadi hanya ada 2 paket jer la...

Jadi sape-sape yang tema dia biru, putih biru...bolehlah order ye. Lepas pakai untuk kenduri, diorang boleh guna terus untuk pegi jalan-jalan. Tak membazir tau!!



Duit saya tak sediakan ye tapi kalau nak saya buatkan boleh bagitau...nak order??? Boleh tengok harga kat e-store dan boleh isi form yang ada kat sana. peaceee!!! ;)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^