01 February 2012

Car Charm

Assalamualaikum w.b.t.

Car charm ni sebenarnya milik saya. Dah lama teringin nak buat pastu letak kat kereta tapi tak tercapai-capai. Akhirnya siap jugak kelmarin. Dah gantung pun kat kereta. =D


Ada huruf di situ mewakili nama saya. Baru belajar potong huruf jadi nampak kurang kemas sikitlah. Nak kena practice banyak kali baru cantik kut. huhu...



Yang ni dah siap jahit..simple je bahagian huruf ni. Kalau dah serabut nanti tak nampak pulak namaku itu.^___^



Orait, dah siap gantung dah.. rasa bangga jer bila dah tergantung tu..ngeh3...



Haaa...yang ni bahagian belakang. Ada bunga...kos untuk sebiji RM3, sangat simple ye. Kalau korang nak order, boleh jugak. Untuk car charm ni bagilah dia panjang-panjang sikit kan barulah nampak..hehehe jadi minima 3 biji, nak panjang lagi pun boleh. Tapi saya belum pakar lagi tau, insyaAllah saya akan cuba perbaiki cacat cela. =)



Sekian update hari ni.
Selamat Mencuci Mata!

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..

manis said...

tq nuyui.. =D

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hi nice entry indeed... btw I just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012..

Plssss do vote for me for THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 "click vote di link www.bicaramakdara.com ye

Thank you... =)

Mohd Norafzal said...

Already voted you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plz vote me back for THE FUNNIEST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=23 "click vote di link www.afzalsukasuki.blogspot.com ya. Arigato gozaimas hehe =)

Mohd Norafzal said...

Already voted you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya... =)

Plz vote me back for THE FUNNIEST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=23 "click vote di link www.afzalsukasuki.blogspot.com ya. Arigato gozaimas hehe =)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^