03 February 2012

Cuti pos seMalaysia...

Assalamualaikum. =)
Semua dah tau kan, ahad ni Maulidurrasul, kemudian hari Thaipusam jadi segala penghantaran order-order tidak akan berlaku sepanjang cuti ni.

Walaupun cuti tapi saya tetap terima order cuma order je saya pos lepas naik cuti nanti yep. Pada yang dah bayar kelmarin dan semalam, saya dah pos tadi. Memandangkan esok Pos Malaysia tak bekerja, anda akan terima barang lepas naik cuti.

Sekali lagi walaupun..walaupun cuti, saya akan update lagi beberapa item untuk anda order. heee...haa, ada jugak order yang saya tak dapat siapkan lagi..naik cuti thaipusam nanti saya pos, insyaAllah. =D


Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^