15 February 2012

Dapat kek...aci tak??

Assalamualaikum =D

Semalam petang, lepas husband balik dari keje. Tetibe dia tunjuk ke atas meja guna isyarat mata...
Dalam hati, apa pulaklah ni? tapi tengok jugak atas meja..rupa-rupanya ada roti dua ketul...kekeke..
Ingatkan beli apa tadi..

Tak lama lepas tu, siap-siap nak keluar pegi rumah makcik terpandang ada lagi satu bungkusan kecil kat tempat saya salu duk bertenggek buat kraf-kraf ni.

Nilah diaa kek nya...alahaii

Kecik je kan??? aci tak bagi kek kecik kemetot camni??? waaaa....mentang-mentanglah nak suruh kita diet, dia bagi kecik cenggini jerk...uhuhuhu

Tak makan lagi, rasanya ni bukan kek kot..macam ada marshmallow jerk..mungkin cam aiskrim..

Apapun terima kasih yang tak terhingga buat suami ku yang disayangi...terharu sangat..mungkin dah jemu dengar saya cakap hari-hari nak makan kek coklat sejak 2 minggu lepas..keke

Masih terfikir-fikir lagi nak update item apa hari ni... ;P

5 comments:

nur anis said...

macam best je...:)

nur anis said...

macam best je..:)

Miss Lavender said...

salam..best yer dpt kek..hehe

anyway ...thanks for the comment..rindu nk chat ngn akak, susah sekarang..time kita x sama..bila sy tido, akak baru bgn tido...

hehe...

manis said...

wslm..mmg best.. tak puas mkn.. :D

takperlah, ada kesempatan nnti kite chat lagi..tu la kan, time kita tak sama..suh doremon kuarkan mesin sama kan masa la :P

Miss Lavender said...

ah..a

time kita x sma..kdg2 susah nk chat..hehe

Jom LIKE Page Inspire Design ^^