09 February 2012

Hasil kerastangan anak buah & kakak ku...

Haa ni dia sambungan dari entry sebelum ni...boleh KLIK SINI untuk baca.

Ni le dia hasil kerastangan kakak & anak buah saya.. =D


Ada 5 jenis kesemuanya...mari kita tengok sape yang buat...


Haa..2 ekor angry bird ni kakak saya yang buat...sebiji dia buat sampai pukul 1 pagi... yang 2 biji lagi dia baut dari pagi sampai tengahari..kekekek...bentuk love tu adalah lebihan dari hp strap yang saya buat sebelum ni..

Dah takde idea tu, apa-apa je dia rembat...tu pun bila dah buat nampak kecik pulak love nya, jadi kakak saya tambah lagi satu biji...dah siap-siap jahit rupa-rupanya kakak saya tak joinkan tali antara 2 biji love tu, sabor ajelah...hehe. Terpaksalah cari inisiatif lain, tambah dawai kat tali tu..nampak tak???


Yang ni pulak hasil kerastangan anak buah saya yang berumur 14 tahun...jenuh nak tunggu dia kuarkan idea buat donut..semua dia nak buat..


Car charm ni tak siap lagi..memandangkan saya dah gantung kat kereta, kakak saya pun berkenan..saya suruh dia buat sendiri...tapi tak sempat siapkan coz dia dah nak balik umah dia...jadi saya bekalkan jela apa yang patut..pandai-pandai dia la nak siapkan..huhu.

Sebagai mengakhiri entry ni, saya nak maklumkan bahawa.....jeng3
v
v
v
Saya belum bersedia terima tempahan untuk bentuk-bentuk yang pelik-pelik contohnya angry bird kat atas tu..saya tak berani sebab takut tak cantik..maklumlah saya budak baru nak belajar.hehehe

Ok, jumpa lagi.

4 comments:

Lydia said...

bole design kn 1 design 4 me x dear??26hb nnti besday en.tunang lh..lydia nk comey+cute k...

manis said...

design bentuk apa yer? insyaAllah saya cuba. emel saya ye =)

Aca Lchipmunk Rul said...

Bole buatkan utk saye x..?? utk someone special for me. :) design yg cute2..

manis said...

InsyaAllah boleh..emel saya ye.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^