16 February 2012

Jadi penaja...larat ke tak??

Assalamualaikum =)

Sebenarnya hari ni dalam rancangan nak update set peribadi tapi tak snap gambar lagi pulak.
Jadi postpone la ek..mana yang nak beli sikit-sikit tu, saya cadangkan amik set jerk..semua jenis ada..tunggu saya update ya!



Jadi hari ni nak membebel sikit berkaitan dengan tajuk.
Kelmarin saya decide nak menaja satu seminar atau bengkel yang akan diadakan di Grand Paragon Hotel, JB.
Seminar apa?? haa tunggu.....
Nanti saya cerita lagi.. =D

Apa yang buat saya berdebar-debar, sempat ke siapkan??kekeke
Berangan nak sponsor tapi satu hapah pun tak buat..

Hari ni keje saya memotong felt jerk, sampai nak muntah-muntah.
Sekarang ni berehat kejap sambil tengok apa perkembangan terkini dalam dunia internet. =D
Lepas ni nak sambung menjahit pulak..
Maklumlah suri rumah, kerja ikot time kita jelah kan...heee

Ok, ni sedikit peringatan buat customer saya. 

Sekiranya anda dah buat bayaran, minta jasa baik anda untuk bersabar sementara saya menyiapkan order-order anda ok. Kepada yang ingin order produk felt untuk wedding ke, kenduri ke atau apa-apa jelah, saya harap anda dapat buat keputusan dengan segera sebab takut saya tak sempat siapkan order anda mengikut masa yang anda inginkan..heee.

Sekiranya anda ingin order untuk wedding, buatlah tempahan awal sikit yer. untuk pengetahuan jugak, bulan April hingga bulan Julai saya akan jadi guru ganti lagi...mungkin awal lagi kot..jadi pada masa tu mungkin saya perlukan masa yang lebih sikit untuk siapkan segala tempahan.

Asyik jadi guru ganti jerk, bila nak dapat jadi guru tetap ni..huhuhu...sedey.. =(

Ok. tu saje untuk hari ni..

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^