12 February 2012

Lagi aktiviti suka-suka nak cuba...

Assalamualaikum... =)

Apa aktiviti korang hujung minggu ni?
Aktiviti saya hari ni apa pulak??
Emm macam biasa sekarang ni tengah excited nak potong-potong kain felt jadi hari ni buat bookmark untuk husband.
Tengah practice tangan gunting huruf..baru berjaya potong satu jenis font..kena try yang lain pulak lepas ni..heee...



Kira oklah kan, percubaan saya..perasan cantik jerk..takde orang puji jadi kita kena puji diri sendiri.. =P


Tu le dia bookmark yang saya buat untuk husband saya...mungkin dia boleh guna untuk letak kat buku rekod mengajar dia...sebab tu jerk buku yang dia selalu bawak ke hulu-hilir. Buku teks jarang sekali nampak dia bawak apatah lagi buku yang lain-lain..sekarang kan mengajar guna lcd jerk..huhu..

Bunga tu sekadar penambah rasa. Tak taulah dia suke ke tak ada bunga secoet kat hujung tu...hohoho..

2 comments:

Amy Yassin said...

so nice .. mana you dapat kain dia eh ?

Aca Lchipmunk Rul said...

Cntk lh kak.. :)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^