06 February 2012

Lagi bunga kait..meh tengok!!

Assalamualaikum =)

Ada yang keje ke hari ni?? hehe...
Hari ni saya update untuk Pin Rose Crochet saiz S. Macam biasa if nak order, boleh tengok-tengok dulu kat e-store saya ye. ;)


ok..tu jerk gambarnya..heheh..
Selamat bercuti!!!

5 comments:

Aca Lchipmunk Rul said...

Salam.. hmm.. brg2 ni sume berjual o x..?

Aca Lchipmunk Rul said...

Salam.. hye.. =)
hmm.. brg2 kat sini sume berjual o x..?

manis said...

wslm aca.. mmg untuk dijual tapi buat masa ni secara borong jer..boleh klik e-store kat side kiri blog ni utk tgk harga. =)

♥ NaurahBaiti ♥ said...

nk tutorial boleh? hee :D

manis said...

Naurah, sy takde tutorial sbb ni akak sy yg buat.. =D
tapi boleh klu nak cari kat youtube..byk omputih tunjuk tutorial kt ctu..cari pelan2 k. ;)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^