04 February 2012

Penyelesaian kepada masalah kekeliruan...


Assalamualaikum =)

Saya mintak maaf sekiranya anda keliru dengan cara saya menulis harga di setiap item di e-store saya.
Disebabkan kekeliruan ini, saya harus menjelaskan sekali lagi bahawa buat masa sekarang saya tidak lagi menjual item yang ada secara runcit atas sebab-sebab tertentu. Mungkin akan datang saya jual runcit lagi.

Semua harga yang dinyatakan di dalam e-store saya adalah harga borong mengikut kuantiti minima.
Saya bagi contoh ya..

Harga borong bagi Pin Reben:

30pcs - 49pcs = RM1.10/pc
50pcs - 299pcs = RM1.00/pc
300pcs & ke atas = RM0.90/pc

Ini bermaksud, untuk mendapatkan harga borong anda perlu membuat tempahan sekurang-kurangnya 30pcs dan ke atas. Sekiranya anda order 1pc - 29pcs, order anda akan dikira dengan harga runcit iaitu RM2 untuk sebiji.

Anda hanya akan dapat harga borong jika anda order 30pcs dan ke atas sahaja.

Ok, faham tak??hehe...saya mintak maaf sebab mungkin anda keliru. Sebab saya pun takde tulis apa-apa statement kat e-store yang saya tidak menjual runcit lagi. Saya dah update e-store supaya anda tidak keliru untuk membuat tempahan. peaceee!!!

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^