08 February 2012

Picnic di Batu Layar

Hari sabtu kelmarin, dengan tak berapa nak rancang saya, husband,bonda & ayahanda dan family kakak pergi picnic di Batu Layar Kota Tinggi...

Lepas solat Asar terus gerak, lambat keluar rumah lambatlah sampai sana. Jauh jugak perjalanan hampir sejam. huhu...



Masa ni air surut lagi...dalam 5 - 10 minit, air dah mula naik...


Baru-baru sampai, tak mandi pun... hehe


Biasalah kan, tak kira siapa kalau dah kat pantai mesti nak tulis nama lah, apalah..errr tak semua orang kut...


Bonda dan kakak saya duk tengok dari atas jerk...maklumlah mak-mak ni malas nak main kotor-kotor..hihi

Tu jela gambar yang dapat dikongsi...antara banyak-banyak pantai kat Kota Tinggi ni, rasanya paling best Batu Layar coz banyak batu-batu...jadi sekeliling batu tu air tak dalam sangat...budak-budak kecik boleh mandi kat kawasan batu-batu tu...tapi kitorang tak mandi, ayahanda / atok tak bagi...heeee...

Dalam pukul 6.45 petang gerak balik, ayahanda cadang nak singgah masjid baru kat mana ntah nak solat maghrib tapi cancel dan terus balik lalu jalan dari Pengerang..jauhhhhh...sampai rumah pukul 7.50 lebih kurang, mandi, solat maghrib & terus keluar lagi untuk isi perot pulak...huhu..lapar tak terkata...

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^