14 February 2012

Pin Matahari...bersinar-sinar

Assalamualaikum =)

Hari ni saya nak update handmade cotton brooch yang baru...
Waaahhh asyik hapdate je kan..

Takpe-takpe, sebenarnya senang untuk korang cuci-cuci mata kat e-store saya tu..boleh pilih mana yang berkenan =D


Pin matahari ni limited stock ye!!!
Stok tak banyak coz butang kat tengah tu dah kehabisan pulak, cari-cari tak jumpa lagi yang sama. Maybe lepas ni saya guna butang lain kut...huhu.

Sape cepat dia dapat!!!

Amaran keras : Jangan copy gambar dalam blog ni sewenang-wenangnya!

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^