20 February 2012

Sambung kerja balik!!!

Assalamualaikum =D

Selamat hari Isnin. Rasanya dah 3 hari tak update blog, azam sebelum ni setelah blog ni di renovate nak update hari-hari. Tapi....

Disebabkan ada beberapa kerja yang perlu disiapkan..apa lagi kalau bukan order-order korang. =D
Saya terpaksa mendiamkan diri sebab kalau tidak, memang tak siap-siap. Ni pun masih ada lagi order yang terbengkalai, ada yang masih dalam proses dan ada yang hampir siap. huhu

Mungkin ada customer yang tertunggu-tunggu saya tak bagitau apa-apa pun pasal status order korang, dah siap atau belum. Mintak maaf sangat-sangat ye, saya akan bagitau. Kalau tak bagitau tu maknanya belum siap 100%. heeee...

So, hari ni saya akan update untuk set peribadi. Tunggu edit gambar dulu baru boleh publish.

Sekian. ;)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^