20 February 2012

Set peribadi, macam-macam ada!!!

Assalamualaikum =D

Macam yang saya bagitau kelmarin dan pagi tadi, saya keluarkan set peribadi.
Senang untuk uols yang nak beli secara runcit. Set ni semua dah ada.

Apa yang ada dalam set ini ialah pin atau brooch yang Inspire Design keluarkan. Mungkin tak semua ada tetapi saya akan masukkan stok terkini dalam set ni. Maksudnya kalau ada keluaran baru, saya akan adjust set ni supaya item baru tu dapat masuk. Jadi bila item baru semakin bertambah, tak semua item dapat dimasukkan dalam set ni. Berkemungkinan ada 1-2 item yang tak dapat dimasukkan memandangkan saya nak kekalkan harga set ni hanya pada RM40 per set. Tidak termasuk kos pos ye.


Gambar kat atas ni hanyalah contoh. Dalam set ni ada 16pcs kesemuanya.
Sape-sape yang nak beli sikit-sikit tu boleh beli set ni sebab lebih berbaloi. Penjimatan sehingga RM15 tau..
Harga biasa RM55 tapi saya bagi RM40 jerk.. =D

Maaf sebab saya tidak lagi mengeluarkan belian runcit bagi setiap item sebab kesuntukkan masa.

Sekian. Selamat meng order.  ;)

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^