28 March 2012

Aktiviti : Bolat oh bolat dalam hujan

Assalamualaikum =)

Apalah tajuk kat atas tu kan..keke
Sebenarnya saya tak pandai sangat nak buat tajuk..tu yang jadi ntah apa-apa.

Nak cerita pasal hari ni yang tak banyak pengisian...errr..hari-hari sebelum ni pun sama jugak..keke


Dalam duk update personal blog, saya buat ladybug...
Motip tunjuk laptop sebab nak bagitau hari ni saya rajin update personal blog sambil tu buat ladybug..hehe
Semalam siap mms gambar kat kakak, dia cakap comel, bulat jerk..
Memang pun, saya tengok rasa nak gelak..ada ke kumbang bolat macam ni..kekeke
Itu yang jadi tajuk bolat oh bolat...
Dalam hujan pulak sebab time buat entry ni tengah hujan kat luar..keke


Lepas ni kalau dah siap banyak-banyak nak tengok, ok ke tak..kalau ok baru boleh amik order...hohoho..

Hari ni en.husband masih cuti chicken pox, hari isnin lepas dah sekolah tapi member dia cakap belum baik sepenuhnya so teruslah ambik mc lagi..lama okeh, sambung cuti dari cuti sekolah hari tu..now dah dekat 3 minggu kat umah jek..huhu
Bila dah ada kat rumah ni sibuk pulak dia tanya dah update ke ladybug bulat tu???

Ohh en.husband saya ni memang support habis tentang kraf yang saya buat, dia akan jadi quality control(QC) merangkap Supervisor sekali..kalau dia tak suke, ada aje dia komen. Sibuk kan? kekeke
Tapi besttt..i lap u lebeh lah... =P

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^