27 March 2012

Bintang-bintang berkerlipan

Assalamualaikum =)

Hari ni saya masukkan bentuk bintang pulak.
Boleh buat keychain, hp strap atau brooch. Terpulang pada korang. ;)


Seronok sangat buat bentuk bintang ni..
Alaaa mula-mula seronoklah kan, bentuk baru..cuba dah lama-lama nanti. jemu jugak tengok bentuk sama jek..hehe

Comel tak..comel tak??
Bagi saya yang kuat perasan ni, rasanya dah comel dah ni..kekeke

Saya tak jumpa lagi crafter buat design macam ni walaupun ianya sangat simple..kalau anda seorang crafter & nak tiru design ni, sila beri kredit ke blog saya okeh!!!

Walaupun ada produk saya buat macam sama je dengan orang lain tapi ianya tetap ada perbezaan pada saya. Kalau boleh saya taknak tiru bulat-bulat apa yang orang lain buat sebab setiap orang ada daya kreativiti yang berbeza. Betul tak?

Ok, sape-sape yang berkenan boleh order ye. ;)

2 comments:

NurMisnan said...

cantik dan tomey... nice work and alld best for bisness

manis said...

terima kasih NurMisnan...amin =)

Jom LIKE Page Inspire Design ^^