03 March 2012

Bookmark yang comel...hehe

Assalamualaikum =)
Salam hari sabtu.

Hari ni saya update bookmark, produk baru le kononnya. hehe

 Bookmark ni paling simple & sesuai bagi yang budget agak ciput untuk doorgift. =D
Tak boleh letak nama untuk design ni sebab takde tempat.

Yang ni pun simple tapi batang aiskrim warna-warni. Colorful!!
Boleh letak nama kat batang aiskrim. ;)

Bookmark ni dijahit dengan felt dibahagian batang aiskrim. 
Boleh letak nama jugak kat batang aiskrim tu. =)

Harga korang boleh tengok kat e-store ye. Boleh je nak order dalam kuantiti yang sikit. Apa-apa emel saya k. ;)

Bye.

2 comments:

Ct5252 said...

berapa harga bookmark yg boleh letak harga tu.

Ct5252 said...

berapa harga bookmark yg boleh letak harga tu.?

Jom LIKE Page Inspire Design ^^