20 March 2012

Dah masuk dah...

Assalamualaikum =)

Hari ni nak tak nak saya kena snap jugak gambar headband hari tu..lepas tu terus edit & update.
Kalau tak melambak jela kat luar tak kemas-kemas..huhu.
Now dah kemas letak dalam bekas...sedap mata tengok.
Bukan apa, kalau dah kemas dulu nanti mood nak ambik gambar hilang pasal dah kemas..
Tak tau nape perangai camni..kekeke..

Korang kalau nak tengok boleh ke e-store ok..harga pun ada kat situ.


Ni je dulu design yang ada..insyaAllah ada kesempatan nanti boleh buat lain. ;)
Actually kesihatan hari ni agak ok sikit...
Bila ok, tu yang buat keje sambil dengar lagu Diandra..kalau tak jangan harap nak dengar lagu. Boleh migrain okeh.. =P
Cuma husband bintik-bintik chicken pox tu membesar dengan sihatnya...errr nak sapu ubat kat tempat timbul-timbul tu ngeri jerk..takot meletup.

Hari ni atas permintaan husband, saya disuruh pergi cari antiviral untuk chicken pox..anyone knows???
Sapa yang pernah kena boleh bagi apa-apa nasihat atau pandangan supaya saya yang tak pernah kena ni diberi apa-apa imunisasi tak??
So kalau kena pun mungkin tak teruklah kalau dah makan apa-apa. Ke takde ek?? huhu. Risau betul ni. Percent kena 90% orang cakap.

Ok, selamat menjamu mata & salam hari selasa. =D

1 comment:

SwEetForEst said...

wahhhh..cantik2..

^___^

Jom LIKE Page Inspire Design ^^