15 March 2012

Headband pelbagai bentuk

Assalamualaikum =)

Dua minggu lepas saya buat headband..mula-mula buat untuk pakai sendiri jerk. hehehe...
Nak bajet comel kat umah depan en.husband, tetibe en.husband kata dia suke pulak saya pakai headband cenggini tambah pulak pakai gaun kembang-kembang gitu...
waaa...terus excited buat banyak-banyak...kekeke..

Jadi hari ni saya upload gambar headband yang saya buat dalam hari yang meng"excited"kan saya tu...
Tapi saya tak letak lagi kat e-store tau...

Untuk headband ni boleh beli satu-satu ye..
Nanti dah masukkan kat e-store bolehlah beli untuk anak-anak, kalau nak pakai sendiri pun boleh..yang free hair boleh pakai gitu jerk, kalau yang pakai tudung boleh melaram kat rumah tak pun pakai dengan tudung, nampak comel jerk.. =P 
 


Saya guna headband plastik jenis halus ni sebab dia boleh merenggang dengan bebasnya, kepala tak sakit. Sesuai untuk pelbagai saiz kepala, dari budak kecik sampailah kita yang dah tak berapa tua ni...huhuhu.

Design akan ditambah dari semasa ke semasa.

Nak borong?? sangatlah boleh. =D
Emel saya ye.

Ok, sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^