12 March 2012

Keychain & hp strap : Koleksi purple, pink dan biru

Assalamualaikum =)

Tiga empat hari ni malas betul nak bukak laptop update bagai..huhu. Cuaca sejuk + hujan jerk, nak buat apa pun jadi malas. Tidur je sedap... =D

Oklah, hari ni saje nak bagi cuci-cuci mata sikit kat korang. Macam biasa keychain & hp strap lagi..tapi kali ni gabungan warna nya hanya ada 3 sahaja iaitu purple, pink dan biru. Customer ni bagi 3 color ni jek, jadi saya cuba combine kan 3 color tu.



Kat belakangnya ada huruf..saya guna felt color putih supaya tak mencemarkan 3 color permintaan customer.. =D

ok, sekian sahaja untuk hari ni.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^