19 March 2012

Keychain & hp strap

Assalamualaikum =)

Sejak post yang lepas iaitu tentang headband saya masih lagi belum masukkan gambar-gambar headband kat e-store..gambar dah ambik satu-satu, sekali edit langsung tak cantik. argghhh geramnyaa!!!

Nak ambik gambar balik. huhuhu..jadi lambat lagilah nak upload. Leceh betol!!
Arini update order dari customer jela.


Mix keychain & hp strap..

Uols semua..boring kan tengok design ni jerk?
Sabar ye bukan taknak masukkan design lain tapi setiap kali nak buat ade aje order..hehe.
Pastu selalu terbabas dari due date...

Saya ni tak tau dengan peel diri sendiri sebab tak suke update benda kalau hanya ada sebiji jek..waaawaawa..saya suka update bila dah buat banyak-banyakkkkkk...baru rasa teruja. Husband selalu cakap, buatlah sebiji dulu lepas tu update. Nanti buat lagi, suka sangat buat banyak-banyak baru nak update. Tapi saya tak suka macam tu. Ntah kenapa peel macam ni. Actually dah ada sebiji untuk design-design baru yang saya nak masukkan tapi taknak update lagi. Bajet baguslah kan buat banyak-banyak baru update..huhuhu. Tapi masalahnya nak buat banyak-banyak tu makan masa. Tu yang asyik delay je nak update. Kesian kat korang yang tunggu tu. Sabar yer.

Tak taulah kenapa, hari tu dah macam nak demam..
Sekarang ni dah seminggu perut meragam jerk..pun rasa nak demam.
Tambah pulak husband kena chicken pox, kena bawak dia pegi klinik amik mc bagai.
Lepas tu tolong sapukan ubat kat badan & macam-macam lagilah. Jaga orang sakit katakan.hehe.

Jadi buat order pun slow..harap anda memahami keadaan saya. Walaupun sekarang ni saya surirumah tapi kerja tetap ada. Lepas ni kalau keje, tak taulah apa jadi. Lagi kecoh badan ni buat hal. Macam orang tua pulak dah, sikit-sikit sakit. Agaknya sebab kurang bersenam. hohoho...so korang jangan lupa bersenam okeh.

Rasanya beberapa orang customer, saya pernah cakap tak sihat. Bukan saya mengelak nak siapkan order dengan segera tapi memang kesihatan badan saya ni tak menentu. Nak kata peknen tak pulak..hehe..tapi doakan ye saya peknen cepat-cepat. Sayu hati tengok member semua dah ada anak-anak. ermmmm...

Oklah, sekian untuk hari ni.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^