01 March 2012

Label buat sendiri...hehe

Assalamualaikum =)

Cepatnya masa berlalu, rasanya baru melepasi hari Ahad tetibe dah hari ni dah hari Khamis pulak. Pantas betul kan?

Minggu lepas saya ada buat label untuk item yang saya nak sponsor kat seminar Wanita Aspirasiku. Boleh klik SINI untuk cerita tentang Wanita Aspirasiku.

Buat sendiri jer label ni memandangkan semuanya nak disiapkan dengan pantas. hehe..jadi gunalah printer en.asben yang power root tu.. =P




Benda yang sama tapi dari sudut yang berbeza..hehehehe. Boring kan??

Apa guna label ni??
haaa...next entry saya cerita lagi. Rasa tak best pulak kalau entry panjang-panjang.
Ehh terlupa, ada pulak tulisan book mark tu kan. Haa untuk book mark sebenarnya..hehehe. Kantoii!
Gambar book mark kendian yerk dan saya akan terus update item untuk masuk e-store. Sape-sape yang berkenan leh la order nanti. =D

Sekian.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^