29 March 2012

Si Bulat Ladybug

Assalamualaikum =)

Saya dah siapkan 7 biji ladybug...keke
Sungguh bolat okeh!
Banyak taik lalat pulak tuh.
Mata pun ada yang juling-juling air sikit.
Saya takde guna mata yang dah siap tapi saya buat sendiri. Saya tak tau apa nak sebut nama mata yang tinggal tampal je tu, bukan tak ada tapi saiz nye cenonet sangat. Belum cari yang besar lagi. 

Color biru terkurang gemok, yang lain gemok sikit tapi belum obes lagi..huahuahua...

Yang sekor terasing color oren tu saya buat klip rambut. Nak pakai sendiri kononnya tapi sayang pulak, tak jadilah.hehehe.

 
Ok, yang ni bahagian belakang untuk color oren tadi. Saya guna snap clip..
Kalau nak order boleh contact saya okeh! ;)

Jom baca entry terbaru kat personal blog saya tentang obesiti. Klik sini Kurang Tidur Undang Obesiti???

2 comments:

Sam D. said...

Your stuffs are pretty neat! YOu're very talented. :-)

adibbbb said...

aww. comelnya ladybug tu :3

Jom LIKE Page Inspire Design ^^