08 March 2012

Simple Car Charm

Assalamualaikum :)

Update ringkas lagi..
Kat bawah ni adalah order dari sorang customer..car charm/ gantungan kereta (mengikut bahasa indonesia).

Bahagian belakang ada letak nama customer sendiri & satu lagi mungkin bf/tunang/suami kot..hehe

Bahagian depan ada bunga..ehh tak kisahlah huruf kat belakang atau bunga kat depan, sebenarnya bila dah gantung 2-2 boleh jadi depan atau belakang.. :D

Untuk nama perempuan saya ada guna felt color pink, kalau betullah tekaan saya yg 4 biji tu untuk lelaki saya memang tak letak color pink sebab sesetengah lelaki tak suke color pink. Suke-suke saya je! hehe...
Tapi kalau en.husband saya, dia memang tak kisah kalau ada color pink. Kemeja kerja dia pun ada color pink,kebanyakkannya ada unsur-unsur pink. Makin suke adalah dia pakai color pink..heeee.

Ok..sampai sini saja. Bye.

2 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nice nye laa hai...brape jee ni???

manis said...

Ahmad Fauzi : boleh tengok kat e-store saya..link ada kat left side bar, atas sekali... :D
tq dtg cni.

Jom LIKE Page Inspire Design ^^