04 April 2012

Bunga-bunga Kemboja...Anggun Mekar Di Taman Hati

Assalamualaikum =)

Tajuk kat atas tu saje je, ubah sikit lagu Maya Matahari.. =D
Update hari ni biasa-biasa je takde kelainan pun.
Banyak orang lain dah jual.

Sebelum tu KLIK SINI.
Dan TEKAN SINI

Saya buat bunga kemboja ni sebab banyak sangat lebihan kain felt yang besar-besar.
Bila rajin mestilah saya buat banyak-banyak.
Err...takdelah banyak pun. Ade lah jugak... =D


Dari segi color ada plain, ada mix. 
Boleh request kalau nak color plain saja atau mix saja. Campur-campur dua-dua lagilah boleh..huhu.

Ok,sekian untuk hari ni. Nak order boleh contact saya.

Jangan lupa TENYEH SINI dan TONYOH SINI

Jom LIKE Page Inspire Design ^^