30 April 2012

Warna-warni Menghiasi Hari-hari Ku

Assalamualaikum =)

Dah seminggu saya tak update apa-apa kat blog mahupun FB.
Nak kata terlalu sibuk tu tidaklah tapi tangan ni tak henti-henti pegang jarum.
Bab tercucuk-cucuk tu memang dah biasa. =D

Jantung pulak berdegup-degup.
Risau sangat tak dapat siapkan tempahan yang ada.
Seriously, memang berdebar-debar...
Alhamdulillah hari ni dah boleh tarik nafas lega sikit. Tapi sikit jela..huhu

Ada member saya, dah dekat 3 minggu duk tanya, order aku dah siap belum..kesian dia..
sabar ye nida, hari ni aku buat untuk kau..huhu

Kat bawah ni order daripada kakak saya untuk bufday anak dia.
Saya buat campur-campur dalam 50pcs.
Semuanya keychain.


Bentuk-bentuk yang simple. Itu je yang terpikir masa tu.hehe

 Stokin.....

 Kalau nak angkat periuk panas, jangan lupa guna glove ni ye.. =D

 Bintang tak berapa nak gemerlapan...keke

Rama-rama.....

Buah warna-warni...buah epal boleh, ciku boleh...err apa-apa jela...

3 bentuk yang tak pernah saya buat sebelum ni dah pun saya letak kat katalog / e-store ye.

Selamat Hari Pekerja esok ye. owhh hari ni mungkin ramai yang ambik cuti kan...wahhh lamalah cuti.. =D

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^