08 May 2012

Ehhh Sama Je??? Walaupun Sama Tapi Ada Lainnya...

Assalamualaikum =)

Saya dah update pin matahari versi pertama yang lepas. Hanya ada 53biji sahaja lagi. Harga boleh refer di e-store. Ni stok akhir ye. Dah takde lagi.

Baik, seterusnya ialah gambar order dari kawan saya. Nida...sudah lama menanti giliran, akhirnya sampai jugak kat tangan dia. =D


Nilah yang Nida order...yang lain tu semua dah ready stock kecuali pin bunga kemboja je kena buat. Tu yang ambik masa nak siapkan memandangkan orang lain punya turn dah menunggu dari depan.


Pin bunga kemboja, color campur2 ada yang plain saja, ada yang mix beberapa color.

Yang ni tak payah ceritalah... =D

Sebelum saya akhiri entry ni, saya nak bagitau mulai esok saya akan mula kerja. Hanya untuk jangkamasa yang pendek, mungkin sampai bulan 7 atau raya macam tu. Jadi, proses menyiapkan order akan mengambil masa yang lebih sikit daripada biasa. Harap anda sabar menunggu. =)

Baru plan nak buat projek lain...nampaknya terpaksa ditangguhkan buat beberapa waktu..huhuhu.

Sekian untuk hari ini.

No comments:

Jom LIKE Page Inspire Design ^^